Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ! ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ...

Δεν χτυπησα τον Τσοχατζοπουλο 
Βασιλης Στεφανάκος
Αντιπαθω να γινομαι αυταναφορικος ιδιαιτέρως οταν δεν με ρωτανε ,
αλλα θεωρω οτι το χρωσταω σε διαδικτυακους φιλους με τους οποιους ανταλλασουμε καμμια φορα αποψεις , οπως επισης και σε καποιους που διαβαζοντας τα γραφτα τους εχω σχηματισει για αυτους καλη εντυπωση και εκτιμηση , παροτι δεν γνωριζομαστε .

Για τους γνώριμους δεν χρειαζεται να γραψω κατι, ξερουν.

Μετα απο χρονια κατάλαβα οτι οι εξηγήσεις-απολογιες λιγο σημασια έχουν ,αφου συνηθως καποιοι που εχουν διαμορφωσει την οποια επιπολαια αποψη δεν την αλλαζουν απο τα λογια του εμπλεκομενου , απο την αλλη αυτους που σε γνωριζουν δεν χρειαζεται να τους πεισεις για κάτι ,αφου αν καπου εσφαλες ξερουν οτι θα το ακούσουν απο το στομα σου !

Οταν μπήκα φυλακη σκεφτηκα και οσο μπορουσα το μετεδωσα οτι δεν ειναι λογικο να γινομαστε δευτεροβαθμιοι δικαστές των ανθρωπων,

που ερχονται στην φυλακη και να τους ξαναδικαζουμε αναλογα με τον οποιον δικο μας αξιακο κωδικα θα ηταν σε αρκετες περιπτωσεις και υποκριτικο , δεδομενου οτι εκτος απο τους πολιτικους κρατουμενους οι περισσοτεροι ολο και κατι... αντικοινωνικο ...εχουμε κανει!
Εξαιρουνται βεβαια οι βιαστες και οι παιδοφιλοι για τους οποιους δεν εχω οικτο ,ουτε κανενός είδους ουμανισμος χωραει!!

Δεν χτυπησα τον Τσοχατζοπουλο ετσι οπως λενε διοτι
1)ειναι ηλικιωμενος
2) δεν εινα δα και καποια επαναστατικη πραξη να κοπανησεις εναν καταβεβλημενο ξεπεσμενο απο οποια εξουσια ανθρωπο οταν ολα τα καθαρματα συνεχιζουν ακαθεκτα αλλα και η μιση πρωην αυλη του ασκει εξουσια ακομα και σημερα (να προσθεσω οτι δεν ειμαι και επαναστατης συν τοις αλλοις)
3) ακομα και με το κωδικα των ακατεργαστων νταηδων δεν ταιριάζει !
4) εχω συναναστραφει μαζι του αρκετα και δεν θα μπορουσα να τον χτυπησω ετσι!

Θελω να τονισω οτι δεν εχω φετιχ κατα της βιας , την θεωρω πιθανη εκδοχη ως εσχατη λυση σε περιπτωσεις αυτοδικιας , αλλα και πως θα μπορουσα σε μια τετοια κοινωνια που ολες οι μορφες βιας ανθουν ? Που ακομα και αν σκυψεις το κεφαλι θα σε αναγκασουν να γονατισεις και να συρθεις! 
Αυτα περι βιας ,για να διασκεδασω τις εντυπωσεις σε οσους εκφερουν γνωμη θεωρώντας θεσφατα τα δημοσιεύματα καποιων αστυνομικων δημοσιογραφων- παπαγάλων αλλα και τις αποφασεις καποιων ειδικων δικαστηριων !!

Δεν με ενδιαφερει η κοινη γνωμη ουτε ψαχνω για φιλους και γνωστους , ο συνηθης τροπος απαντησης σε αδικα σχολια παλιότερα θα ήταν ..αντε γαμησου βρε μαλακα και απο μακρια και απο κοντα...ομως αυτο θα ηταν το ευκολο αν θέλετε και το πιο πιασαρικο , αντι αυτου προτιμησα το δυσκολο..δηλαδη να προσπαθησω να εξηγηθω !

Ενοιωσα αβολα που στραφηκα νομικα εναντιον μιας εφημεριδας που με εχει φιλοξενησει αλλα πρεπει να καταλαβει η νεαρα συντακτης που της εταξαν εξωφυλλο και χωρις να ρωτησει να μαθει εγραψε ανακριβειες , οτι ρεπορταζ δεν ειναι το σπασμενο τηλεφωνο με παλια στελεχη της εφημεριδας και αγαπημενους πρωην συνεργατες του Τσοχατζοπουλου , αν απαξιουσε να ρωτήσει εμενα ή τον δικηγορο μου οπως τοσοι αλλοι εμπειροτεροι συναδελφοι της ας ρωταγε αυτους του Τσοχατζοπουλου!

Μετα τιμης!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται και πανηγυρίζει ο ''Ελληναράς-επαναστά'' που ένας εγκληματίας, νεώτερος σε ηλικία, είπαν ότι πλάκωσε στο ξύλο έναν 77χρονο κρατούμενο,..,

αφενός ρε σκατόψυχε ο Άκης μπήκε μέσα με νόμο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κι ας ήταν ΠΑΣΟΚ, που δεν θα το ξαναδείς ποτέ από κυβέρνηση να χώνει μέσα ''δικό'' της πρώην μεγαλοστέλεχος,

αφετέρου ρε βοθρόλυμα είσαι υπάνθρωπος όταν παίρνεις το μέρος του υπόκοσμου κι όχι ενός υπέργηρου στα κάτω του ανθρωπάκου που πλέον δε μπορεί να αντιδράσει λόγω φυσικών δυνάμεων..

το χειρότερο δε είναι πως πολλοί από σας που επιχαίρετε σήμερα, πρώην Πασόκοι-νυν Συριζαίοι,και ΝΔούλια ΤΟΥ γλείφατε τα αρ@ίδ@α κάποτε για να βολευτείτε..‪
Εμετικά σκουπιδαριά του κερατά