Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

«ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Με σχόλιό του στα social media ο δημοσιογράφος των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος πήρε θέση σχετικά με τηνεπιστολή της Κομισιόν στην κυβέρνηση για την ΕΛΣΤΑΤ και τον Ανδρέα Γεωργίου, επιρρίπτοντας ευθύνες για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας στην κυβέρνηση Καραμανλή.

«Η κυβέρνηση λέει σέβεται την ανεξαρτησία τ´ ΕΛΣΤΑΤ αλλά τον Γεωργίου τον στέλνει για κακούργημα υπό τις επευφημίες Καμμένου! Διπολισμός ή….», ήταν το πρώτο «τιτίβισμα» του Γ. Παπαχρήστου.
Η κυβέρνηση λέει
σέβεται την ανεξαρτησία τ´ΕΛΣΤΑΤ αλλά τον Γεωργίου τον στέλνει για κακούργημα υπό τις επευφημίες Καμμένου!
Διπολισμός ή....
«Και για όποιον δεν κατάλαβε, η επιστολή Κομισιόν για ΕΛΣΤΑΤ ουσιαστικά λέει οτι το έγκλημα κατά της χώρας συντελέστηκε επί Καραμανλή! Οk;», αναφέρει με απανωτό tweet.

Και για όποιον δεν κατάλαβε, η επιστολή Κομισιόν για ΕΛΣΤΑΤ ουσιαστικά λέει οτι το έγκλημα κατά της χώρας συντελέστηκε επί Καραμανλή!
Οk;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ότι κι αν λέτε εσείς και ο υβριστής αναγνώστης που ακολουθεί τα αντιΠΑΣΟΚικα σχόλια, όποια στοιχεία κι αν δίνανε τότε, η είσοδος της χώρας στα μνημόνια είχε προαποφασιστεί από τον ΓΑΠ, που όλο το καλοκαίρι περιφέρεται στα νησιά με την νέα ..... ολλανδέζα σύντροφό του. Η υπογραφή του μνημονίου έχει ονοματεπώνυμο ΓΑΠ και ήταν το αντάλλαγμα για να γίνει το αστροπελέκι πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Την ωρα που ο Καραμανλής τα εχει βρει με τον Τσιπρα (περίπτωση Παυλοπουλου) Όλα τα κρατικοδίαιτα τμήματα της δεξιάς ολιγαρχίας, οικονομικά συμφέροντα, πολιτικά τζάκια,
πολιτικές οικογένειες, πολιτικοί γόνοι και διάφοροι περιφερειακοί βαστάζοι τσανακογλύφτες όλων αυτών, επανέρχονται και με περίσσιο πολιτικό θράσος, ζητούν επιτακτικά ξανά την εξουσία!!!

Καθημερινά "τρώμε" κατά πρόσωπο, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τις φάτσες όλων αυτών, οι οποίοι, αντί να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αποτυχία τους και να αποσυρθούν, υπολογίζοντας στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων, επανέρχονται με πολιτικό θράσος και ζητούν δικαίωση και εξουσία.

Όλοι αυτοί καλά κάνουν για τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους, εμείς όμως οι πολίτες, σε ότι αφορά τα δικά μας συμφέροντα, κάποτε θα το καταλάβουμε, δεν μπορεί, ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά το κλειστό ολιγαρχικό πολίτευμα που κρατά με το ζόρι πολιτικά απολιθώματα στην πολιτική ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρωτο δεξιο.

Ο Μητσοτάκης που υποστηρίζεις έχει πει,

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος που κάναμε και το 2010 – εγώ ήμουν αντίθετος θυμίζω τότε, υπάκουσα στην κομματική πειθαρχία για την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου- στο τέλος κινδυνεύουμε να ζαλιστούμε εμείς από τις πιρουέτες μας"

Όπως βλέπεις άλλα λες εσύ άλλα ο αρχηγός σου

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι που θα φτάσει η «συγκυβέρνηση» Τσίπρα – Καραμανλή;

Εμπρός της Γης οι βολεμένοι Καραμανλικοί, λοιπόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ο τουρίστας(καραμανλης) στην εξουσία. Με πρόεδρο Δημοκρατίας δικό του, με τον Παπαγγελόπουλο υπέρτατο κριτή της δικαιοσύνης, με υπόγειες διαδρομές και συνεννοήσεις Καραμανλικών με την κυβέρνηση, με τηλεφωνάκια την ώρα της κρίσης Αλέξη και Κώστα.

Και ύστερα λένε στη ΝΔ γιατί δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Αμ όταν κοτζάμ πρώην πρωθυπουργός τα έχει βρει με τους παλαβούς Συριζαίους και με τους γιαλαντζί καραμανλικούς τύπου Καμμένου, πώς θα δει προκοπή ο Κυριάκος; Όπως είδε και ο Σαμαράς θα μου πείτε που τον ροκάνισε η παρέα της Ραφήνας...