Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΩΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»

Οι ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς εντείνονται και τα όσα αποκαλύφτηκαν από τον Γ. Παπαχρήστο πριν λίγο καιρό για το γνωστό γεύμα έχουν συνέχεια.
Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μάλιστα, παροπλισμένος πρώην μεγαλουπουργός  των κυβερνήσεων  1996-2004, με πολύ μεγάλη οικονομική άνεση,  καλεί με εντατικούς ρυθμούς στο γραφείο του, πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της κεντροαριστεράς αλλά και της κεντροδεξιάς (!!!) προκειμένου να τους βολιδοσκοπήσει για  τη δημιουργία νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου το οποίο μετεκλογικά θα στήριζε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι η κουβέντα είναι πολύ ανοιχτή όπως και ο κύκλος των προσώπων που καλεί.Πρόκειται για κάτι που… εντυπωσιάζει και όσους έχουν συμμετάσχει στην κουβέντα με τον πρώην υπουργό!
Μάλιστα, τονίζει σε όσους βολιδοσκοπεί  ότι «η απόφαση είναι ειλημμένη! Προχωράμε στην ίδρυση κόμματος με μεταρρυθμιστικό προφίλ. Ο στόχος θα είναι στις προσεχείς εκλογές να πάρουμε ένα 4-5%  ώστε να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε σε μια συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο,
βγάζοντας τη χώρα από το αδιέξοδο».
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το θέμα του αρχηγού έχει κλείσει και θα είναι ένας από τους  Στουρνάρα-Καμίνη ενώ διαβεβαιώνει ότι στο εγχείρημα υπάρχει «στήριξη Σημίτη».
Ωστόσο, πολιτικοί παράγοντες οι οποίοι γνωρίζουν τα ραντεβού και τα όσα λέει ο πρώην υπουργός τονίζουν ότι «μάλλον ο συγκεκριμένος εκφράζει ευσεβείς πόθους, χρησιμοποιώντας άκομψα και εν αγνοΊα τους τα ονόματα των κ.κ Σημίτη, Στουρνάρα και Καμίνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι βολιδοσκοπεί πολλά πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ. Άλλα έχει στο μυαλό του» συμπληρώνουν με νόημα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρέος κάθε υπεύθυνου πολιτικού είναι να κάνει ό,τι μπορεί να φύγει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.