Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

NΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΟΤΙΝΑΣ !ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Θανατηφόρο Τροχαίο Ατύχημα Στη Φωκίδα, Στην Επαρχιακή Οδό Πενταγιών – Αρτοτίνας

-Νεκρός ο 60 χρονος-Προβλήματα για τον 55χρονο-Άσχημα είναι τα νέα για τον επιζώντα τραυματία της Αρτοτίνας 

Άσχημα είναι τελικά τα νέα για τον δεύτερο αδελφό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα  στην Αρτοτίνα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το Νοσοκομείο ο 60χρονος έχει πάθει εγκεφαλικό μέσα στο νοσοκομείο και έχει παραλύσει, ενώ και αν τελικά επιζήσει δύσκολα θα μπορέσει να ξαναμιλήσει.
Το ατύχημα των δύο αδελφών έγινε στις 8:30 περίπου το πρωί της Κυριακής χθες, ενώ επέστρεφαν από  πανηγύρι στο Λιδωρίκι βράδυ Σαββάτου, όπου τα δύο αδέλφια έπαιζαν στην ορχήστρα του συγκροτήματος.
Το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρέκλινε της οδού μερικά χιλιόμετρα πριν την Αρτοτίνα και καρφώθηκε σε τοιχίο στην περιοχή Χοχλαστή.
Τα αίτια μέχρι στιγμής,

δεν έχουν γίνει γνωστά αν ο έλεγχος του τιμονιού χάθηκε λόγω κάποιου καρδιακού προβλήματος του οδηγού ή αν ήταν η κούραση και η νύστα.
Στο μεταξύ με αφορμή το ατύχημα αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά η πλημμελής λειτουργία της κρατικής μηχανής.
Μία ώρα μετά το ατύχημα περνούσε από το σημείο ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ευσταθίου κατευθυνόμενοι προς την Γραμμένη Οξιά για να παραστούν στις εκεί εκδηλώσεις.
Αμέσως ο Δήμαρχος επικοινώνησε με Περιφερειακή Υπηρεσία Λαμίας, το Νοσοκομείο Άμφισσας και την Πολιτική Υπηρεσία ζητώντας ελικόπτερο για την μεταφορά των δύο αδελφών και την πυροσβεστική να στείλει όχημα να τους απεγκλωβίσει αφού ακόμα ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.
Το όχημα της πυροσβεστικής από το Λιδωρίκι έφτασε σχετικά γρήγορά και κατόρθωσαν οι πυροσβέστες κόβοντας της λαμαρίνες να απεγκλωβίσουν τα δύο αδέλφια, με τον έναν νεκρό και τον άλλο βαριά τραυματισμένο.
Δυστυχώς ελικόπτερο δεν έφτασε ποτέ στο τόπο του δυστυχήματος παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Δημάρχου, παρά μόνο ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία Γιώργο Μαχαίρα στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται.
Ο Δήμαρχος διέκοψε την πορεία του προς την Γραμμένη Οξιά και επέστρεψε στο Λιδωρίκι για να συντονίσει την όλη διαδικασία της μεταφοράς τόσο του τραυματία όσο και του νεκρού προς το νοσοκομείο του Ρίου όπου θα γίνει και η σχετική νεκροψία για τα αίτια του θανάτου.
Η κηδεία του άτυχου 55 χρονου θα γίνει σήμερα σήμερα Δευτέρα και ώρα 15:30 στην Αρτοτίνα.


Πηγή ενημέρωσης: dorida blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: