Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ – ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ: ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Eπίθεση στον Γιάννη Μιχελάκη με αφορμή το σημερινό του άρθρο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
«Γίνεται προσπάθεια από ασήμαντα πρόσωπα, μικρού μεγέθους πρόσωπα, να δημιουργήσουν προβλήματα στη ΝΔ, όπως σήμερα με το άρθρο του κ. Μιχελάκη στην Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
«Βλέποντας τον αινιγματικό τίτλο του άρθρου (σ.σ Ποιος είναι ο βάτραχος και ποιος ο σκορπιός στη Νέα Δημοκρατία) θυμήθηκα την ιστορική ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου: Ποιός το είπε αυτό; Εγώ… Α, εσείς; Ε, τότε δεν πειράζει!» συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συσπείρωση της ΝΔ,
η οποία όπως είπε βρίσκεται στο 90%, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι αποσυσπειρωμένος, ενώ σημείωσε ότι όσοι προσπαθούν να προκαλέσουν πρόβλημα, προσπαθούν μάταια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Αυγενάκης. Κάτι νούμερα περιφέρονται στα κανάλια και τις εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ και για να μην τους ξεχάσει η μάνα τους δηλώνουν ό,τι τους ζητήσουν σε βάρος της Ν.Δ και του Μητσοτάκη. Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω. Οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ καταρρέουν κάτω από τα ψέματα και την ανικανότητά τους.