Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΠΟΥΛΗΣ»

Όχι, η λέξη που χρησιμοποιούμε στον τίτλο δεν είναι τυχαία ή προσβλητική και, πώς να είναι όταν την χρησιμοποιεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο.
Όχι, δεν τσακώθηκαν, ούτε αποφάσισαν να σπάσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό και να εκτοξεύσουν προσβολές ο ένας στον άλλον. Αντιθέτως μάλιστα, για τον Αλέξη Τσίπρα, η συγκεκριμένη λέξη έκρυβε και μία στοργή, πατρική θα έλεγε κανείς.
Για να ακριβολογούμε όμως, ο πρωθυπουργός από την Νίσυρο όπου και βρέθηκε αποκάλυψε λεπτομέρειες,
για την πρώτη γνωριμία που είχε με τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
«Είμαι συγκινημένος που ήρθα στη Νίσυρο. Είχα έρθει ως φοιτητής με σλίπινγκ μπανγκ. Ηταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα μπούλης», είπε.
Το KoolNews ωστόσο μπορεί να μην γνώριζε τον Πάνο Καμμένο πριν από τόσα χρόνια, ωστόσο μέσα από φωτογραφικά ενσταντανέ που μας έχει χαρίσει ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δείχνει πως μόνο «μπούλης» δεν είναι…
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανέβηκε σε στρατιωτικό ελικόπτερο, και δυσκολεύτηκε να κατεβεί. Βέβαια ήταν τόσο άνετος που εκεί που οι άλλοι κόντεψαν να τσακιστούν, αυτός απλώς έβαζε στην θέση του το πουκάμισό του.
Πάει, ήταν αποφασισμένος να αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Έπρεπε να πάει μετά στην Σαλαμίνα να τακτοποιήσει κάτι υποθέσεις, όπως το να προσκυνήσει την θάλασσα και ύστερα θα έβαζε μία τάξη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και όταν λέμε τάξη, εννοούμε τάξη. Στρατιωτική πειθαρχία και στρατιωτική περιβολή. Μία απλή μέρα για τον Πάνο Καμμένο στο υπουργείο.  σσ. Απορβλεπέ, και με γυαλιά στο χιτώνιο.
Αφού έφαγε καμπάνα από τους στρατονόμους του 4ου ορόφου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να σοβαρευτεί και να γίνει ακόμα πιο πιστευτός. Είπε να γίνει ΟΥΚάς, αλλά μάλλον και εκεί δυσκολεύτηκαν να τον λάβουν στα σοβαρά.
«Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε» μονολογούσε πριν κοιμηθεί και άφησε τους στραταίους για λίγο στην άκρη. Αεροπορία και τα μυαλά στα κάγκελα, θα είπε και αποφάσισε να πετάξει μαχητικό αεροσκάφος.
Όχι, σιγά μην πέταξε, μπήκε όμως, την έζησε την εμπειρία και ήταν τόσο έντονη που παρά τα G κατάφερε να βγάλει σέλφι.
Ας ακριβολογούμε όμως, η σέλφι δεν είναι από F-16 γιατί σαφώς στο F-16 δεν χωράει -τόσος κόσμος-. Η εικόνα είναι από το αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower», το οποίο συμμετέχει σε ναυτικές επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Διεθνής Καμμένος. Τώρα υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα που θα βασανίσει την ανθρωπότητα. Πώς φτάσαμε από τις δύο προηγούμενες φωτογραφίες στην επόμενη, είναι απορίας άξιο, αλλά Ελλάδα είσαι αφού.
Η απάντηση θα μπορούσε να δοθεί εύκολα: Από έναν πρωταθλητή ταβλιού όλα να τα περιμένεις…
Ψάχνοντας και πηγαίνοντας όλο και πιο πίσω, αφήνοντας στην άκρη την γραβάτα, αισθάνεσαι σαν να βλέπεις μία ταινία που ξέρεις πως δεν θέλεις να δεις αλλά συνεχίζεις σε μία εξωτερίκευση ενός καλά κρυμμένου μαζοχισμού. Δεν σχολιάζεις το μαλλί και πας παρακάτω.
Η αλήθεια είναι πως τα 80ς ήταν μία περίεργη δεκαετία για όλους και πολλού θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Γι αυτό ξαναπάμε στα 90ς, όταν και ο Βύρωνας Πολύδωρας κατέβαινε για πρόεδρος της ΝΔ το 1997. Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος (ναι είναι από τότε βουλευτής) που τον στήριζε. Και, επειδή τους παρομοίαζαν με το ζευγάρι Μπιλ Κλίντον-Αλ Γκορ που κυβερνούσε τότε στις ΗΠΑ, το παρατσούκλι του Καμμένου ήταν «Αλ Γκορ».
Αποτέλεσμα εικόνας για πολύδωρας καμμένος
Όχι, ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να είναι αυτό που περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στην Νίσυρο. Ο Πάνος ο Καμμένος είναι άκαμπτος σαν ατσάλι, χαλκέντερος, ευθυτενής και σκληροτράχηλος.
ΝΑΙ.
Α και, ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: