Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

Έχουν γίνει πλέον επαγγελματίες - Είχαν φτιάξει τη γνωστή "πατέντα" με το σύρμα για να παίρνουν τα χρήματα χωρίς να παραβιάσουν το παγκάρι.
Ο λόγος για έναν άνδρα και μια γυναίκα από τη Λαμία, ηλικίας 38 και 58 ετών αντίστοιχα, τους οποίους συνέλαβαν για δεύτερη φορά επ΄ αυτοφόρω οι αστυνομικοί της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας.
Πιο συγκεκριμενα στις 11:00΄ χθες βράδυ οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, είδαν ένα ύποπτο όχημα κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στον παράδρομο της ΠΑΘΕ, στο ύψος του Καινούργιου.
Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι τέτοια ώρα μόνο για να ανάψουν κερί δεν πήγαν στο εκκλησάκι και στον έλεγχο που ακολούθησε έπιασαν το ζευγάρι επί τω έργω,
πάνω από το παγκάρι της εκκλησίας.
Οι δυο "ποντικοί" μάλιστα είχαν φτιάξει ένα μακρύ σύρμα στην άκρη του οποίου είχαν βάλει αυτοκόλλητες ταινίες. Έβαζαν το σύρμα μέσα στη σχισμή από το παγκάρι και "ψάρευαν" τα κέρματα που είχε μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να κλέβει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το εκκλησάκι του Αγίου Σώζωντος, το οποίο βρίσκεται στο 12ο χλμ του δρόμου Λαμίας - Δομοκού και ανήκει Μοναστήρι της Παναγίας της Αντίνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: