Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ «ΧΛΕΧΛΕ» ΚΑΙ «ΤΑ ΧΩΝΕΙ» ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

«Δηλητηριώδη βέλη» κατά του κόμματός της εξαπολύει η πολιτεύτρια της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Φωκά.
Η κα Φωκά που δεν είναι η πρώτη φορά που «προκαλεί» αντιδράσεις με τις αναρτήσεις στα social media, καθώς παλιότερα είχε γράψει στο προφίλ της στο facebook: «Γ..ω το ΠΑΣΟΚ και την κατάντια στην οποία μας έφερε…», αυτή τη φορά «τα χώνει» στο δικό της κόμμα και πιο συγκεκριμένα στον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά κυρίως στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, η ξανθιά φιλόλογος από το Μεσολόγγι, Μαρία Φωκά, επιδόθηκε σε ένα «μπαράζ»… καρφιών προς τη ΝΔ,
αποκαλώντας «χλεχλέ» τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αφορμή κάποιες δηλώσεις του σχετικά με τον Σόιμπλε, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα έκανε λόγο για στάση… πουλερικού της ΝΔ στο θέμα της παροχής του έκτακτου επιδόματος προς συνταξιούχους.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Η στάση μιας σοβαρής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα επέβαλε εξαρχής αντίθεση στη διανομή αυτού του λαϊκιστικού και κοντόφθαλμου επιδόματος. Η συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ θύμισε ξεπούλημα σε παζάρι που ονειρεύεται να γίνει πλειοδοσία. Η υπαναχώρηση, όμως, μετά τους απειλητικούς κεραυνούς των Βρυξελλών πάει την ιστορία σε άλλο επίπεδο πουλερικού…».
Παράλληλα, δεν έμεινε εκεί και «κάρφωσε» και τον ίδιο τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Ο Μητσοτάκης από τη Θράκη χθες είπε πως είναι απαραίτητη η ισονομία και ισοπολιτεία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων;;;;;;;;;;;; Του είπε κανείς πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;; Η αυτό είναι ευθυγράμμιση με τις απόψεις του Τουρκικού προξενείου που χρόνια τώρα παριστάνει τον «προστάτη» και τον «νταβαντζή» τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχει τόση άγνοια ή τόση αδιαφορία για τη διαφύλαξη των εθνικών θεμάτων;;;;;;;;;;;;;;;;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: