Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ
Καλυτέρευση στην καθημερινότητα των πολιτών βλέπει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στο χρόνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ.
Σχολιάζοντας μάλιστα την οικονομία υποστήριξε πως έχει ήδη αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά και προς στήριξη των επιχειρημάτων του ανέφερε ότι, «πλέον δεν βλέπετε πια άνθρωπο: άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του».
Έσπευσε δε να αμφισβητήσει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. “Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του.
Τέλος, αναφορικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018,
ενώ άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ο Υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία όπως είπε θα περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: