Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΑΓΙΚΟ - ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Σαντορίνη τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς μία Βρετανίδα ήρθε στο ελληνικό νησί για να γιορτάσει την νίκη της επί του καρκίνου και αντί αυτού έχασε τη ζωή της από τοξική δηλητηρίαση.
Συγκεκριμένα, η Βάλερι Τζόοουνς πέθανε από τοξική δηλητηρίαση που της προκάλεσε η υπερβολική κατανάλωση κρασιού, καθώς σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε πρόσφατα, η Τζόουνς κατά την δεύτερή μέρα της παραμονή της στην Σαντορίνη έπινε κρασί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ακόμη κι αυτόπτες μάρτυρες είδαν την γυναίκα να πίνει κρασί στην ξενάγηση το πρωί της ίδια μέρας,
στο γεύμα και στο δείπνο.
valeri1_0
Ακόμη και αφού πήρε έναν σύντομο ύπνο, η ίδια αποφάσισε να πάει σε μια γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει με το σύζυγό της όπου και εκεί συνέχισε να πίνει κρασί.
Μετά από μία μέρα αδιάκοπου πιοτού, η 54χρονη μητέρα κατέρρευσε στις τουαλέτες περίπου στις 2 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, την ώρα που ο σύζυγός της κοιμόταν.
ο Ιατροδικαστής στο Μπόρνμουθ διαπίστωσε ότι είχε ξεπεράσει κατά 4,5 φορές το όριο κατανάλωσης αλκοόλ που στη Βρετανία είναι τα 80mg ανά 100ml αίματος.
Τέτοια επίπεδα αλκοόλ αναφέρεται στη δικογραφία μπορούν να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο λόγω δηλητηρίασης.
gin1
«Η κυρία Τζόουνς είχε 358mg αλκοόλ ανά 100ml αίματος. Στη βάση των πιθανοτήτων μπορείς να πεις ότι αυτή ήταν η αιτία του θανάτου της αφού δεν είναι απίθανο όταν το αλκοόλ ξεπερνά τα 350mg αίματος να σημειώνονται αιφνίδιοι θάνατοι» δήλωσε ο ιατροδικαστής.
Η ιατροδικαστική έκθεση στην Ελλάδα κατέγραψε ως αιτία θανάτου την συσσώρευση υγρών στα πνευμόνια της 54χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: