Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. -ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την ξαφνική και επικίνδυνη καταιγίδα, που έφερε η σύγκρουση της κυρίας Γεννηματά με τον Ε. Βενιζέλο, επιχειρεί να απομακρύνει από το προεκλογικό τοπίο η ηγεσία και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με την ομόφωνη απόφαση για την επικύρωση του σχεδιασμού επανεκκίνησης για το δεύτερο και καθοριστικό ημίχρονο των φετινών εκλογών.
Η μεταμεσονύχτια απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ σφράγισε μια πολύωρη και αναλυτική συζήτηση, όπου ακόμη και οι πλέον στενοί συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ επέλεξαν κινήσεις υπέρ της διαφύλαξης της ενότητας του κόμματος μπροστά στην κρίσιμη μάχη. Το “βλέμμα” του σχεδιασμού κατευθύνεται τώρα στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων και στην συμπλήρωση του Επικρατείας με επικεφαλής τον Γιώργο Καμίνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Χαριλάου Τρικούπη θέλει αυτήν την Κυριακή να παρουσιάσει στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τις πολιτικές και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις μάχης στις εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα κομμάτια του παζλ με τους υποψήφιους βουλευτές και δη στο Επικρατείας,
θα ανακοινωθεί μετά την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό στις 9 του μήνα για τις 7 Ιούλη. Απομένει ένας “γεμάτος” μήνας για το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει η κυρία Γεννηματά και αφορά στηνανατροπή κάθε αρνητικής πρόβλεψης για την δυνατότητα του ΚΙΝΑΛ να αντέξει τις ασφυκτικές προεκλογικές πιέσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: