Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.

ΠΑΥΛΟΣ.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ κκ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΙΚ           
                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όπως έχουν δείξει όλες οι τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ένα μεγάλο κομμάτι ων των πολιτών αποφασίζει την τελευταία στιγμή. Είναι κρίσιμο να τους ενημερώσουμε για τον προγραμματικό λόγο του Κινήματος Αλλαγής, να τους δείξουμε προς τα πού θέλουμε να πάμε την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών και να διαμορφώσουν μία εικόνα και γύρω από το αξιακό πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί. Είδαμε χθες και ποιοι πήγαν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στο Θησείο, από τον κ. Κουίκ μέχρι την κα. Παπακώστα και αναρωτιέμαι πραγματικά πώς θα είναι το αντιδεξιό μέτωπο του κ. Τσίπρα με όλους αυτούς στα ψηφοδέλτια. Βλέπω ανθρώπους οι οποίοι μας έχουν φλομώσει στο ψέμα. Ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν χθες μαζί με τον κ. Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων. Όλοι αυτοί μαζί στο ίδιο στρατόπεδο επιχειρούν να πείσουν τους πολίτες αλλά θα αποκαλυφθούν την προεκλογική περίοδο και φυσικά και στο debate.
Τα τελευταία 4.5 χρόνια έχουμε μια κυβέρνηση η οποία έχει αθωώσει πλήρως την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τις ευθύνες της και συγκυβερνά με ένα κομμάτι υπουργών εκείνης της περιόδου. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει,
να κάνει μια σαφή αυτοκριτική για εκείνη την περίοδο. Αυτό το οποίο συνέβη έχει την υπογραφή της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή. Αυτός που έβαλε την χώρα στα μνημόνια είναι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Παπανδρέου μόνος του απέναντι σε αντιμνημονιακές δυνάμεις τις οποίες δημιούργησε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε να φτιάξει ένα μηχανισμό ο οποίος είναι και αυτός που μας κράτησε στη ζώνη του Ευρώ. Το κρίσιμο είναι η πρότασή μας για το αύριο και αυτήν την πρόταση την καταθέτουμε μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα.
Οι πολίτες θα αποφασίσουν τί θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής την επόμενη μέρα των εκλογών. Οι εκλογές γι αυτό γίνονται. Εμείς έχουμε ένα πλαίσιο συγκεκριμένο απέναντι στην συντήρηση την οποία εκφράζει η ΝΔ και απέναντι στις πολιτικές τις οποίες εφάρμοσε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα, ο κ. Τσίπρας δίχασε τους Έλληνες πολίτες, τους φόρτωσε με αχρείαστα μέτρα, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να παίζει και με τα εθνικά θέματα. Κάνει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με το ΚΥΣΕΑ την ίδια ώρα που ξέρουμε ότι αν υπήρχε λόγος θα έπρεπε να έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ  «ΣΗΜΕΡΑ»
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: