Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΝΕΟ «ΔΩΡΟ» ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ

ΣΠΙΤΖΗΣ: ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

«Λύσσαξαν» οι ταρίφες και σε όποιο ταξί μπεις στην Αθήνα σε αρχίζουν αμέσως και με «γκαιμπελίστικο» τρόπο προπαγανδίζουν με ρυθμό πολυβόλου χωρίς ανάσα τους επιβάτες ότι, τάχα «το ΚΙΝΑΛ και η Φώφη Γεννηματά θα πάνε με τον Μητσοτάκη». 
Έχουν διαταχτεί να λένε έτσι γιατί σκοπός είναι να «κοντύνουν» το Κίνημα Αλλαγής γιατί μόνο από εκεί μπορεί να αλιεύσει  ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι με "δώρα" θα κάνει κλάδους ελεύθερων επαγγελματιών όπως οι αυτοκινητιστές όργανο της προπαγάνδας του μέχρι της εκλογές.


Πριν τις ευρωεκλογές ο Χρήστος Σπίρτζης είχε καλέσει τους ταξιτζήδες να κάνουν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, και να προπαγανδίζουν το ανύπαρκτο έργο της χειρότερης κυβέρνησης στην ιστορία της Ελλάδας.

Με εγκύκλιο που υπογράφει τώρα ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος δίνεται η δυνατότητα στους ταξιτζήδες να δουλεύουν και ας έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα των αυτοκινητιστών και ο ΣΥΡΙΖΑ τους θέλει όργανο της προπαγάνδας του.

Η εγκύκλιος προβλέπει ότι,
παύει να είναι προϋπόθεση της συνταξιοδότησης των αυτοκινητιστών η προηγούμενη κατάθεση της επαγγελματικής άδειας οδήγησης.

«Με βάση την εγκύκλιο η οποία εκδόθηκε σε εφαρμογή της παραγράφου 8 του άρθρου 19 του ν. 4530/2018 ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των αυτοκινητιστών. Επιπλέον οι συνταξιούχοι επαγγελματίες οδηγοί, εκπαιδευτές και αυτοκινητιστές, αποκτούν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να απασχολούνται στο ίδιο επάγγελμα ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή τους, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4387/2016» αναφέρεται στην εγκύκλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: