Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ… ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκάλεσε στη χώρα άμεση και έμμεση ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ και ταυτόχρονα πρέπει να απολογηθεί για τα 529 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων λόγω ρητρών, το έγκλημα κατά των τραπεζών, τις αλόγιστες και ανέ(ξε)λεγκτες δαπάνες για τους πρόσφυγες και πολλά άλλα.
Aυτα είναι τα εύκολα  στα σκάνδαλα και ένας θεός ξέρει πόσα ακόμη θα αποκαλυφθούν.
Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της οικονομίας και της κοινωνίας το 2015, θα απαντηθεί πολιτικά, θεσμικά και ποινικά.
Πρέπει να προχωρήσει στην απόδοση ευθυνών για σειρά εγκλημάτων, έτσι ώστε στο μέλλον να μην εμφανιστούν και να μην διανοηθούν να εμφανιστούν άλλα πολιτικά υποκείμενα, τα οποία με τον λαϊκισμό και τον φανατισμό να παρασύρουν τους πολίτες, σε λανθασμένες επιλογές.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φυγή των σημερινών τύπων από την εξουσία θα συνοδευτεί από μεγάλες αποκαλύψεις που θα έρθουν να προστεθούν στα τεράστια σκάνδαλα και τα κακουργήματα που διέπραξαν εις βάρος της οικονομίας,
της κοινωνίας και ολόκληρου του Έθνους.
Αν η επόμενη κυβέρνηση… διανοηθεί να συγκαλύψει τα αίσχη, τα κακουργήματα, τα σκάνδαλα και γενικώς κάθε… βρωμιά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τότε να είναι έτοιμη στις μεθεπόμενες εκλογές να πληρώσει ένα βαρύ τίμημα.
Το οποίο θα είναι βαρύ τίμημα και για τη χώρα. Η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να πατήσει σε ένα ναρκοπέδιο,
καθώς οι σημερινοί τυχοδιώκτες θα της περάσουν όλες τις «καυτές πατάτες».
Σε μια τέτοια περίπτωση, η κοινή γνώμη θα ανέβει στα… κάγκελα, καθώς δεν θα ξέρει να ξεχωρίσει τα εγκλήματα του Τσίπρα από την αναγκαστική εφαρμογή μέτρων από μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δεν θα ευθύνεται για το κόστος των επιλογών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εν ολίγοις, οι πολίτες θα πληρώσουν επί Νέας Δημοκρατίας για τα «σπασμένα» των σημερινών τύπων…
Στην περίπτωση που έχουμε ένα εκρηκτικό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, τότε πρέπει να ξέρει η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ότι το εκλογικό σώμα θα διολισθήσει στην υιοθέτηση πιο… επικίνδυνων πολιτικών επιλογών.
Το εκλογικό σώμα θα τείνει να τοποθετηθεί πολιτικά στην ακροδεξιά του υποκόσμου.
Και αυτό δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου θετική εξέλιξη για την πορεία της χώρας μέσα στα επόμενα χρόνια.
Ας τα δουν από τώρα όλα αυτά τα θέματα στην αξιωματική αντιπολίτευση γιατί μετά θα είναι αργά για δάκρυα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: