Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023: Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη-Ενισχύστε τη λαχειοφόρο αγορά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών με γοργά βήματα προχωράει στον προγραμματισμό των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2023. Ήδη, για το Σάββατο 12 Αυγούστου έχουμε προγραμματίσει τη μεγάλη δημοτική βραδιά με τους Γωγώ Τσαμπά και Γιάννη Τσαπρούνη. Στο κλαρίνο ο Πάνος Κοτρώτσος.

Το Δ.Σ., αναζητώντας πηγές χρηματοδότησης των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2023 και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες των πολιτών, αποφάσισε τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς με συμβολική τιμή λαχνού. Όπως κάθε χρόνο, θα κληρωθούν πολλά και καλά δώρα και η τιμή του λαχνού είναι μόλις 2 € ούτως ώστε να μπορούν να αγοράσουν όλοι. Δίνοντας από λίγα οι πολλοί μπορούμε να πετύχουμε αρκετά.

Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ,

να διατηρήσουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσει κανείς στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς. Μπορείτε να πάρετε μπλοκ με λαχνούς και να τους διαθέσετε σε γνωστούς και φίλους, μπορείτε να προσφέρετε δώρα ή να αγοράσετε οι ίδιοι λαχνούς. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν διαθέτοντας λαχνούς ή προσφέροντας δώρα το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2103250354 και το e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Φυσικά λαχνοί θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Βοηθήστε ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία το φιλόδοξο φετινό μας πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: