Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

«ΕΣΠΑΣΕ Η Κ@ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!» ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ...

ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ , ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ…

Aυτή η νεολαία δεν δίστασε να βάψει τα χέρια της με αίμα δολοφονώντας τον αγωνιστή Νίκο Τεμπονέρα, στα χυδαία συνθήματα θα είχαν πρόβλημα;

Χθες βράδυ και ενώ καλά καλά δεν είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στις φοιτητικές εκλογές, ομάδα νεαρών γιόρταζε με ακραία συνθήματα υπέρ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ύβρεις κατά της Αριστεράς.

Σαν χούλιγκαν δεν δίστασαν να ανάψουν καπνογόνα σηκώνοντας στο πόδι μια γειτονιά στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κι ας ήταν περασμένη η ώρα.

Για την ακρίβεια ήταν γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά ακούστηκε το γνωστό «και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» και η ατμόσφαιρα γέμισε καπνό. Καμιά 20αριά άτομα είχαν στήσει «πανηγύρι», αδιαφορώντας για το ότι ενοχλούσαν, όχι μόνο λόγω θορύβου αλλά και εξαιτίας των καπνογόνων προφανώς.

«Σβήστε τα φώτα και ανάψτε τους πυρσούς / Απόψε τους γ@μήσαμε τους αριστερούς / Έσπασε η καπότα του καπιταλισμού και έχυσε στα μούτρα σας η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» φώναζαν.


Στο μεταξύ ένα περιπολικό τους παρακολουθούσε από μικρή σχετικά απόσταση και πλησίασε όταν πια ο όχλος είχε διαλυθεί στα γύρω στενά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ !! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..