Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΡΑΘΥΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Φασαρία κάνουν οι τενεκέδες...

και αν βαράνε πολλοί μαζί από μακριά, νομίζεις ότι έρχονται φάλαγγες και λεγεώνες, όχι τενεκέδες ξεγάνωτοι. 
Επίσης είναι ελαφρός, οπότε τον κουβαλάς παντού με μεγάλη ευκολία. 

Κενός περιεχομένου καθώς είναι δεν σκέφτεται και πολύ και γεμίζει με ό,τι υλικό του βάλεις. Αν τον γεμίσεις ψέματα κι ανοησίες με χαρά θα τα φιλοξενήσει. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπον, είναι το πρώτο κόμμα που αδίστακτα και αδιάντροπα, προβάλει ως ιδεολογία την τενεκεδοκρατία και με μίσος προσπαθεί να εκδιώξει ο,τιδήποτε ή οποιονδήποτε ενσαρκώνει την ακατανόμαστη γι' αυτόν αξιοκρατία

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η σχέση του με τενεκέδες δεν είναι μόνο ποσοτική, στον αριθμό δηλαδή των τενεκέδων που κουβαλάει, είναι προπαντός ποιοτική.

Ακούω συχνά απο τους πεζοδρομιακούς οπαδούς του σκληρού πυρήνα των οπαδών του: " ο Αλέξης είναι γάτα "  και είναι έτοιμοι να του δώσουν την τυχοδιωκτική ψήφο τους με την ίδια ευκολία και φανατισμό που την έδιναν και στο προηγούμενο κόμμα τους, απο το οποίο έφυγαν γιατί νόμιζαν οτι αξίζαν και δεν τους αξιοποίησαν. 
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήταν τενεκέδες και για αυτό αυτομόλησαν για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο διανοητικά ράθυμος ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε τους διανοητικά ράθυμους ανεύθυνους και αγγράμματους ταραχοποιούς και τυχοδιώκτες των πεζοδρομίων και τους έδωσε και αξιώματα.
 
Οι αντικρατιστές και συγχρόνως κρατολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ, υποφέροντας από στερητικά σύνδρομα εξουσίας σχεδόν τέσσερα χρόνια, είναι ικανόι για κάθε αθλιότητα δεχόμενοι στους κόλπους του όποιον να ναι.

Οσον αφορά τους οπαδους του η χορήγηση λευκής επιταγής είναι ίδιον των τυχοδιωχτών και των θυμάτων. 
Οι τυχοδιώκτες την δίνουν διότι έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύουν να την εξαργυρώσουν ποτέ, τα θύματα την δίνουν διότι είναι αφελείς και επιρρεπείς στην εκμετάλλευση τους. 
Το βασικότερο όλων όμως είναι ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί, είτε είναι θύματα είτε τυχοδιώκτες, αδυνατούν να δουν γύρω τους με στοιχειώδη αντικειμενικότητα. Δέσμιοι της πίστης τους, θεωρούν πως κι αν ανεβαίνουν την πανεπιστημίου ανάποδα, αυτοί πάνε σωστά κι όλοι άλλοι λάθος και είναι σίγουροι ότι δεν θα τρακάρουν…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: