Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;

Γράφει ο mitsos175

Καλά νέα για τους ανθρώπους σημαίνει κακά νέα για τους ναζί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ισχύει και το αντίστροφο.

Όσον αφορά την Ουκρανία δε καταλαβαίνω τον πανικό του ΓΓ του ΝΑΤΟ και μαζικού δολοφόνου. Οι μάχες είναι πάρα πολύ σκληρές, οι απώλειες τεράστιες και από τις δυο πλευρές, ενώ η προώθηση των Ρώσων γίνεται σχετικά αργά και σε λίγα σημεία. Ακόμα κι αν χάσουν οι Ουκρανοί πόλεις και μάχες, προλαβαίνουν να κάνουν νέες γραμμές άμυνας με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Μπορεί λοιπόν να είναι μια προσπάθεια προπαγάνδας, ώστε οι Ευρωπαίοι (κυρίως) να δεχτούν να ξηλωθούν ακόμα περισσότερο για να συνεχιστεί ο πόλεμος κατά της Ρωσίας.

Το πρώτο κακό νέο λοιπόν για το ΝΑΤΟ είναι η επερχόμενη ήττα του ζόμπι του Λευκού Οίκου. Το κάθαρμα που λέγεται Μπάιντεν μας έχει φέρει όλους στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου και επομένως ενός αφανισμού. Όσο μοσχάρια και ’ναι οι Αμερικάνοι καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Μόνο το ραμολί δεν το ενδιαφέρει, γιατί όπου να ’ναι θα ψοφήσει και θα πάει στο διάολο.

Το άλλο κακό νέο έρχεται από την ΕΕ. Οι πολίτες μετά τη μαζική αντιρωσική υστερία έχουν βαρεθεί να τους αρμέγουν για να στηρίζουν ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ για διάλυση της Ρωσίας. Ιδιαίτερα όταν βλέπουν τους εγκληματίες του Ισραήλ να κάνουν γενοκτονία και την μπουγάδα των ΜΜΕ στο έγκλημα.

Εκατομμύρια γίνονται φτωχότεροι κι όλα αυτά γιατί; Γιατί οι ιμπεριαλιστές ξόδεψαν εκατοντάδες δις για να πεθάνουν Ρώσοι, κι όχι να ζήσουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. Τεραστία ποσά που λείπουν από Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Πρόνοια… Τα πραγματικά κακά νέα για το ΝΑΤΟ είναι πως οι πολίτες σε Ευρώπη και Αμερική άρχισαν να λένε πως είδαν αρκετό θάνατο, καταστροφή και φτώχεια.

Οι ΗΠΑ περίμεναν πως θα πέσει ο Πούτιν. Όμως ήταν η ηλιθιότητα τους που τον έκανε πανίσχυρο στο εσωτερικό της Ρωσίας. Οι ολιγάρχες δεν μπόρεσαν να στείλουν τα λεφτά τους έξω, λόγω κυρώσεων, πράγμα που τους έκανε ευάλωτους στο Ρώσο Πρόεδρο. Αντί να καταρρεύσει έτσι η Ρωσία, λόγω φυγής των κεφαλαίων, κατέρρευσε οικονομικά η ΕΕ! Αυτή είναι η πραγματική επιτυχία της Μόσχας, κι όχι μερικά χιλιόμετρα στην Ουκρανία. Τα φθηνά καύσιμα τα χαίρονται πλέον οι Κινέζοι, οι Ινδοί, που τα μεταπωλούν στους Ευρωπαίους αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Όσο για τους Ουκρανούς αυτοί απαιτούν – δε ζητάν απλώς – 400 δισεκατομμύρια και 17.000.000 πυρομαχικά πυροβολικού, ώστε να συνεχίσουν τον πόλεμο ως τον τελευταίο! Στην ουσία για να παραταθεί η σφαγή. Άρχισαν τώρα να σκοτώνονται τα ανήλικα τα οποία στρατολόγησαν βίαια και τα έστειλαν στο μέτωπο, ενώ πλούσια κωλόπαιδα διασκεδάζουν στα μετόπισθεν. Αιμορραγούν,

πεθαίνουν κάθε μέρα χιλιάδες, κι οι φυρερίσκοι κάνουν εκβιασμό στο ΝΑΤΟ για ακόμα μεγαλύτερες μίζες, αφού πολλά από τα όπλα δεν πάνε στο Ουκρανικό μέτωπο, αλλά στη μαύρη αγορά. Οι Ισραηλινοί εγκληματίες είδαν με έκπληξη να τους χτυπάνε Αμερικανικά πυρομαχικά. Που βρήκε η Χαμάς όπλα που έστειλαν στην Ουκρανία;

Τα κακά νέα του ΝΑΤΟ και τα καλά για μας είναι πως ο πόλεμος γίνεται ασύμφορος λόγω κόστους. Γιατί τα πάντα γίνονται για τα λεφτά. Τα καλά νέα είναι πως τελειώνει ο κιμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: