Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

MAX DEL PAPA: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η δραματική ιστορία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Max Del Papa,
στον Giulio Cainarca, διευθυντή του...

"Radio Libertà",
λογοκρίθηκε από τον αλγόριθμο Youtube & facebook...

«Παουζίνι (Λάουρα Παουζίνι, Ιταλίδα τραγουδίστρια), Μπονακόρτι (Ενρίκα Μπονακόρτι, Ιταλίδα ηθοποιός, στιχουργός, παρουσιάστρια), Τζιόρτζι (Ελεονόρα Τζιόρτζι, Ιταλίδα ηθοποιός) κι ένα εκατομμύριο άλλοι: ορίστε οι ανεπιθύμητες ενέργειες.
Καθημερινά πλημμύρα από VIP ("Very Important Person" «Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο»), που μιλούν για ξαφνικές και σημαντικές ασθένειες.
Κανείς δεν παραδέχεται τη συσχέτιση, αλλά είναι εκεί, για να τη δουν όλοι. Και για κάθε έναν VIP, υπάρχουν εκατό χιλιάδες άγνωστοι άνθρωποι.
Εν τω μεταξύ, ο AIFA (Agenzia Italiana del Farmaco  «Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων»παραδέχεται: αναγκάσαμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν στο σκοτάδι.
του Μαξ Ντελ Παπά, 28 Νοέμβρη 2023
Ο Τζιοβάνι Αλέβι (Ιταλός πιανίστας και συνθέτης) θα παίξει στο επόμενο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Σε κανονικές εποχές δεν θα ήταν είδηση, το πολύ ένα διαφημιστικό λανσάρισμα, σήμερα είναι σχεδόν θεοφάνεια γιατί ο Αλέβι, σε ηλικία λίγο παραπάνω από 50 ετών, αρρώστησε με μυέλωμα και υποβάλλεται σε εξαντλητική χημειοθεραπεία για 18 μήνες. Το διάσημο σγουρό μαλλί του έχει εξαφανιστεί κάτω από ένα μάλλινο καπάκι και χαιρετίζει την επιστροφή του στη σκηνή ως απόδραση από έναν εφιάλτη. Μην υπερβάλλετε. Όταν ανακαλύπτεις τον καρκίνο του αίματος, βυθίζεσαι στην άβυσσο του τραύματος και από εκεί είναι απλώς μια πομπή σοκ. Ο Αλέβι είχε εμβολιαστεί, κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί.
Η Ελεονόρα Τζιόρτζι στην τηλεόραση μιλάει για τον καρκίνο του παγκρέατος. Εμβολιάστηκε τον Απρίλιο, πριν από δύο χρόνια και ανέφερε αμέσως περίεργες, αποπροσανατολιστικές εμπειρίες στο σώμα της, ήδη το βράδυ μετά τη δόση. Δεν έχουμε πια διάθεση να αποκλείσουμε έναν συσχετισμό.
Η Ενρίκα Μπονακόρτι ρίσκαρε τη ζωή της, η καρδιά της κατέρρευσε, έβαλαν έναν παράλογο αριθμό παρακαμπτηρίων, η επέμβαση κράτησε 9 ώρες. Είναι η σκιά της γυναίκας που γνωρίσαμε. Κι εκείνη την άγγιξε μια υποψία: αυτές τις δόσεις, στις οποίες πίστευα, είχα έρθει να υποστηρίξω δημόσια; Αλλά μετά επέλεξε να αφαιρέσει αυτό το σκουλήκι, οι γιατροί την καθησύχασαν: οι ίδιοι που την είχαν παρακινήσει να εμβολιαστεί. Είναι επειδή, ισχυρίζονται, και τα θεωρεί δεδομένα, δεν έκανε γυμναστική ως παιδί και μετά κάπνιζε πολύ (πόσο; 10 πακέτα την ημέρα;).
Ο Αντρέα Πουργκατόρι, ο δημοσιογράφος (και συγγραφέας, σεναριογράφος), χτυπήθηκε από μια ξαφνική και ποτέ δεν διευκρινίστηκε ασθένεια, ισχαιμία και μεταστάσεις που προέκυψαν και εμφανίστηκαν από τις νεκροτομές.
Ο τενίστας Ματτέο Μπερρεττίνι , ο οποίος δυστυχώς παρακολουθεί τον θρίαμβο του αντιπάλου του Γιανίκ Σίνερ στο Davis Cup, αυτός που ήταν η μαρτυρία του εμβολίου και μετά την τρίτη βολή δεν μπορούσε πλέον να κρατήσει τη ρακέτα.
Ο δρομέας Μαρσέλ Τζέικομπς (ο νεότερος Ιταλός δρομέας ταχύτητας και άλτης του μήκους. Είναι ο τωρινός Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα και πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 μέτρα), ίδια ιστορία, δεν μπόρεσε ποτέ να τερματίσει ξανά έναν αγώνα, μύες σαν βρεγμένο χαρτόνι. Τον έστειλαν στην Αμερική, επίσημα με νέο προπονητή, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον υποβάλλουν σε θεραπείες αποτοξίνωσης αιχμής από την ακίδα, που δεν αναγνωρίζονται ακόμη στην Ιταλία.
Η Λάουρα Παουζίνι εξομολογείται επίσης στην τηλεόραση για μια ξαφνική και θανατηφόρα ασθένεια, μια πολύ βίαιη ταχυκαρδία "και η καρδιά μου βγαίνει από το στήθος μου". Είχε εμβολιαστεί πλήρως και ανακάλυψε την ασθένεια αργότερα, σχεδόν στα 50 της χρόνια.
Όταν ένας από αυτούς τους VIP πεθαίνει, όπως η ηθοποιός Άννα Κανάκη, στα 61 της (ήταν Ιταλίδα ηθοποιός, μοντέλο από τη Σικελία με ελληνική καταγωγή και είχε αναδειχθεί Μις Ιταλία 1977), περιοριζόμαστε στους πλεονασμούς των πληροφοριών, "πέθανε, ήταν άρρωστη", αλλά κανείς δεν εξηγεί τι και από πότε και αν υπάρχει ύποπτη σύμπτωση με τους εμβολιασμούς. Αλλά είναι πάντα εκεί.
Όπως στην περίπτωση του Πιέρο Πελού (τραγουδοποιός), που "ντρέπεται που είναι άντρας", αλλά  έχει εμβολιαστεί ποιος ξέρει πόσες φορές και κατόπιν ανέπτυξε κώφωση που πιθανότατα θα τον αποτρέψει από άλλες συναυλίες, και εδώ καταπνίγω την ειρωνεία δεδομένου ότι της εύθυμης ομάδας είμαι κι εγώ μέρος της: λέμφωμα, μετά από δύο δόσεις.
Αλλά στο Χ υπάρχουν εκείνοι που με κατηγορούν ότι εικάζω την ασθένεια, που μάλλον εφευρέθηκε, για να ρίξω λάσπη στα εμβόλια.
Εκατόν πενήντα χιλιάδες ανεπιθύμητες παρενέργειες τελικά παραδέχθηκε ο AIFA («Ιταλικός Οργανισμός Φαρμάκων»), αλλά ο αριθμός είναι καμουφλαρισμένος προς τα κάτω και είναι πιθανώς δεκαπλάσιος. Ο Aifa είναι ο Οργανισμός στον οποίο είπαν: θα αφαιρέσουμε αυτές (παρενέργειες), κανείς δεν μιλάει, πρέπει να σώσουμε το εμβόλιο»

Αυτά γράφει και λέει ο Max Del Papa, δημοσιογράφος και συγγραφέας, που αρχικά πίστευε στα εμβόλια και τώρα πρέπει να πολεμήσει έναν τρομερό καρκίνο του αίματος.
Μέσω της φίλης και συντρόφισσας Francesca Quibla

Στην Ελλάδα ποια κόμματα μπουκώνουν οι πολυεθνικές
φαρμακοβιομηχανίες €μVολίων Big Pharma;
 Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

«Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το αρχαιότερο επάγγελμα
στον κόσμο αμέσως μετά η ΠΟΡΝΕΙΑ κι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: