Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Δίνουμε το ελεύθερο και για τουρκικά ιδιωτικά Πανεπιστήμια στη χώρα μας;
Απ' ότι φαίνεται εκεί οδεύουμε, τουλάχιστον σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ο κος Πιερρακάκης.

«Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της υποδοχής του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμετείχα στο 5ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, παρουσιάζοντας τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για τις κοινές δράσεις των δύο χωρών στον τομέα της Παιδείας».
Όμως σύμφωνα και με αυτά που αποκάλυψε ο Δρ Ιωάννης Μάζης, στο παρακάτω βίντεο:
"Ένα από τα πρώτα κέντρα τα οποία θα ιδρυθούν στην Ελλάδα θα είναι το Yunus Emre Institute. Ενα Ινστιτούτο το οποίο ήτανε πρώην γκιουλενικό ινστιτούτο, το οποίο έχει γίνει ερντογανικό, έχει γνωστές διασυνδέσεις με το βαθύτατο κράτος του Ερντογάν αυτήν την στιγμή και θα το ανακαλύψετε αν το ψάξετε σε όλα τα σημεία του κόσμου Αφρική, κεντρική Ασία, Βαλκάνια, όπου η Τουρκία εφαρμόζει το δόγμα του Νταβούτογλου για το τουρκικό στρατηγικό βάθος, το οποίο το χαρακτηρίζει και σαν πολιτισμικό.
Δηλαδή, κάνει προβολή πολιτισμικής –soft power– ισχύος, αυτό που λέμε στην διεθνή θεωρία για να μπορέσει να εξανδραποδίσει οποιεσδήποτε αντιστάσεις στον τομέα του Πολιτισμού των χωρών εκείνων, τις οποίες θέλει να χειραγωγήσει".

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7212863_anoixan-oi-portes-kai-gia-toyrkika-idiotika-panepistimia

Δεν υπάρχουν σχόλια: