Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταλαιπωρήθηκε από πόνους στη μέση, ενώ βρίσκοταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής. σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ένας πόνος στη μέση δυσκόλεψε πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε πριν λίγες μέρες για την Σύνοδο Κορυφής. Ο πρωθυπουργός ήταν με τα παυσίπονα ανά χείρας, ενώ ήταν εμφανές ότι πονούσε…

Από το Μέγαρο Μαξίμου δεν είχαν δώσει καμία πληροφορία για το πρόβλημα,  πάντως σύμφωνα με το iEidiseis, ένα… αθλητικό ατύχημα προκάλεσε το  «λουμπάγκο» στον πρωθυπουργό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέπεσε στη «νόσο των πρωθυπουργών», έπεσε από το ποδήλατο και αυτή η πτώση του προκάλεσε μια θλάση, ελαφριά αλλά και επώδυνη στη μέση. Ο πρωθυπουργός ακολουθεί πιστά φαίνεται τις γκάφες του Γιώργου Παπανδρέου, που ειχε κάνει το αξέχαστο το 2018, όταν κάνοντας ποδήλατο, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στον 8ο θωρακικό του σπόνδυλο. Ο αστικός μύθος λέει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να διορθώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: