Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ “ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΔΩΝ”, ”ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΩΝ”, ”ΤΣΑΚΑΛΩΤΩΝ”

Οι “Δραγασάκηδες”, ”Κασσελάκηδες”, ”Τσακαλώτοι” δεν ήταν και δεν είναι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα και στη “Νέα Αριστερά”.
Κυριαρχούν ως αντίληψη και νοοτροπία σε όλα τα κόμματα και “διευθύνουν” το σημερινό νοσηρό, αναξιόπιστο πολιτικό σκηνικό και μία “εκμαυλισμένη” – χειραγωγημένη κοινή γνώμη!

Ο Γ. Δραγασάκης ανακάλυψε αιφνιδίως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα “αναξιόπιστο μόρφωμα” καθόλου “ελκυστικό σε ευρύτερες αριστερές δυνάμεις” και συνέχισε αποδίδοντας στον “σημερινό” ΣΥΡΙΖΑ σειρά και από άλλες ιδιαίτερα νοσηρές καταστάσεις.

Πότε συνέβησαν όλα τούτα κύριε υποκριτά; Μέσα στους δύο μήνες του ΣτΚασσελάκη, τον οποίο εσείς κουβαλήσατε και εγκρίνατε υποψήφιο Πρόεδρο;

Αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ-τέρας που σωστά περιγράφει ο ΓΔραγασάκης τον κατασκεύασε πρώτα απ’ όλα ο ίδιος, ο οποίος πρωταγωνίστησε για να διασύρει και να εξευτελίσει αρχέςαξίες και κάθε αρχική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να μπορέσει μια φαύλη παραδομένη ομάδα στελεχών, άρρωστη για καρέκλες, υπόγειες διαδρομές και προνόμια να στρογγυλοκαθίσει σε άνομες καρέκλες.

Ο Στ. Κασσελάκης είναι το προδιαγεγραμμένο εξάμβλωμα της μνημονιακής μετάλλαξης και της νεοαποικιακής εξάρτησης του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και ιδιαίτερα των “σοβαροφανών” “Κασσελάκηδων” τύπου Δραγασάκη, πιστών ακόλουθων του χρηματιστικού κεφαλαίου, της μιντιακής διαπλοκής και των Δυτικών ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Αν τώρα ο ΓΔραγασάκης και η λεγόμενη “Νέα Αριστερά”,

που ούτε “νέα” είναι ούτε “Αριστερά”, αντιδρούν απέναντι στη νέα μετάλλαξη Κασσελάκη, αναπόφευκτη κατάληξη του πραξικοπήματος Τσίπρα –Δραγασάκη – Βαρουφάκη του 2015, είναι μόνο και μόνο γιατί ο “ανίκανος φυτευμένος” ΣτΚασσελάκης και οι περί αυτόν τυχοδιωκτική ομάδα ήταν έτοιμοι να “σουτάρουν” όλη την “παλιά” υποκριτική στελεχική φουρνιά, η οποία θεωρούσε τον εαυτό της αυτοδίκαιο κληρονόμο της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Τσίπρα, εξουσίας την οποία τής τήν υφάρπαξε αιφνιδίως και απρόσμενα ο Κασσελάκης.

Σήμερα, απέναντι στη χειρότερη από κάθε άποψη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και στην πιο κρίσιμη μεταπολιτευτική φάση για το μέλλον της χώρας, δεν υπάρχει και ζητείται αξιόπιστηέντιμηεθνική δύναμη αντιπολίτευσης με ριζοσπαστικό πρόγραμμα επαναθεμελίωσης της χώρας.

Αυτήν τη δύναμη και αυτό το πρόγραμμα επιδιώκουν να οικοδομήσουν σήμερα το ΔΗ.Κ.Ε.Α (“Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης”) και ο ΠαναγΛαφαζάνης και απευθύνονται προς τούτο μαζί με το συνεργαζόμενο “Πανελλήνιο Κίνημα ΕλληνοΡωσικής Φιλίας“, σε όλους τους Έλληνες πατριώτες, ανεξαρτήτως προέλευσης και σε όλες τις μικρές σήμερα, σοβαρέςριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν με εντιμότηταπάθος και τόλμη να εμφανιστούν στο προσκήνιο, σε αντιπαράθεση με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τους φαύλους πολιτικούς εκφραστές του.

Ξέρουμε ότι η μάχη για ένα νικηφόρο μέτωπο ανατροπής και επαναθεμελίωσης είναι τιτάνια αλλά ξέρουμε επίσης ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όπως είμαστε και αισιόδοξοι ότι πολύ γρήγορα το σημερινό σάπιο πολιτικό σκηνικό θα ταρακουνηθεί συθέμελα κάτω από το βάρος των ανυπέρβλητων δεινών που θα επιφέρει στον ελληνικό λαό, τα οποία είναι ήδη ασήκωτα μέσα σε μια κοινωνία που φτωχαίνει ραγδαία και όλο και μεγαλύτερα τμήματά της εξαθλιώνονται.

Η νέα κατοχή της χώρας, όποιο και αν είναι το προσωπείο της, δεξιόδεξιοκεντροαριστερόαριστερό ή ακροδεξιό θα καταρρεύσει κάτω από τη νέα αντίσταση που θα αναδειχθεί νικηφόρα τώρα και ανεπίστρεπτη για τη χώρα και το λαό.

Το μέλλον την Ελλάδας είναι να μετεξελιχθεί γρήγορα σε μια ισχυρή, ελεύθερη, ανεξάρτητη, παραγωγική, δίκαιη και βαθιά δημοκρατική χώρα!

Το δικαιούται και μπορεί!

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: