Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΓΝΩΜΗ

Γράφει ο mitsos175

Γνώρισμα του κάθε φασίστα πολιτικού είναι πως αλλάζει φαινομενικά γνώμη και μάλιστα πολλές φορές, ανάλογα τις περιστάσεις. Αυτό δεν πτοεί καθόλου τους ψηφοφόρους του. Ακόμα κι αν τους προσβάλει, «ο φύρερ» έχει πάντα δίκιο» για τους θρασύδειλους που τον ακολουθούν.
Το είδαμε παλιότερα με τους Γερμανούς ναζί, τους Ιταλούς φασίστες, στην Ελλάδα με την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή (αίμα τιμή δεν ήμουνα εκεί) κλπ. Η ακροδεξιά αρσενική Εύα Μπράουν δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φαινομενικά το νομοσχέδιο που μειώνει το χρόνο μονιμοποίησης των μεταναστών είναι αντίθετο με την προηγούμενη φασιστική ρητορική. Αυτό οδήγησε τους ρεφορμιστές (κυρίως) στο να δουλεύουν την αρσενική Εύα Μπράουν για την κωλοτούμπα.

Αυτό όμως το νομοσχέδιο στην ουσία εντάσσεται στη γενικότερη πολιτική εκμετάλλευσης και επαναφοράς της δουλείας. Αυξάνει μήπως τους μισθούς σε όσους εξαθλιωμένους δουλεύουν στα χωράφια; Μήπως βελτιώνει τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης; Όχι! Οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, είναι οι σύγχρονοι σκλάβοι, τα πάμφθηνα εργατικά χέρια που θα αυξήσουν τα κέρδη των αφεντικών.
Βέβαια οι ναζί δε θέλουν καθόλου πρόσφυγες. Όμως οι ναζί είχαν σκλάβους στα εργοστάσια του Ράιχ,

ενώ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι κρατούμενοι εξαναγκάζονταν σε βαριές εργασίες. Φυσικά τότε το κέρδος το αποκόμιζαν οι βιομήχανοι, ενώ σήμερα όσοι το βλέπουν τσιφλικάδες.

Έτσι στην ουσία με μια ψεύτικη υπόσχεση γρηγορότερης νομιμοποίησης οι σκλάβοι θα έρχονται να δουλέψουν πιο έντονα, πιο αποδοτικά. Και είναι ψεύτικη γιατί όσοι δεν έχουν χαρτιά, δεν μπορούν να δηλώσουν που δουλεύουν. Ακόμα όμως κι εκείνοι που ήρθαν κατόπιν διμερών συμφωνιών, δεν θα τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν τουλάχιστο για 3 χρόνια, γιατί θα χάσουν τη δουλειά επομένως θα απελαθούν!

Η αρσενική Εύα Μπράουν είναι ναζί. Δεν έχει σημασία που είναι με το ναζιστικό μιλιταριστικό Ισραήλ, στην Κατοχή θα κάρφωνε Εβραίους, όπως έκαναν τότε οι ομοϊδεάτες του. Με το αζημίωτο φυσικά. Είχε πει εναντίον του σημερινού πρωθυπουργού τον οποίο έπειτα υποστήριξε, ήταν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών για να αλλάξει γνώμη μετά τις εκλογές… δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλες τις περιστροφές της ακροδεξιάς σβούρας.

Γιατί ψηφίζουν τσαρλατάνους και πολιτικούς απατεώνες; Γιατί οι διάφοροι νοικοκυραίοι του κώλου, οι τιποτένιοι δεξιοί ψηφοφόροι, ενδιαφέρονται μόνο για το ρουσφέτι. Όλα τα άλλα είναι καπνός, για να μη βλέπουμε τι πραγματικά θέλουν. Οι δεξιοί τσοπαναραίοι έχουν καταλάβει πόσο γίδια είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, οπότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν όσα ακροβατικά επιθυμούν.
Σημασία έχει να αντισταθούμε μαζί με τους πρόσφυγες και μετανάστες εργαζόμενους στην ακροδεξιά νεοφιλελέ λεηλασία. Οι άθλιες συνθήκες εργασίας σε ένα τομέα συμβάλλουν στη γενικότερη εξαθλίωση των εργαζομένων και την τρομοκράτηση των ανέργων. Κάθε ανθρώπινο δικαίωμα κατακτήθηκε με αγώνες. Οι πρόσφυγες να ξέρουν ως δεν είναι μόνοι τους.

http://vathikokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: