Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΜΑΧΩΝ (ΠΑΙΔΙΩΝ) ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ...

Areti Athanasiou
Αυτός ο στρατιώτης που έχει την ελληνική σημαία στο κράνος του είναι Έλληνας ή Ισραηλινός; Και αν είναι Έλληνας τι δουλειά έχει στην Γάζα & ισοπεδώνει με πολλούς άλλους Ισραηλινούς ένα γήπεδο μετατρέποντας το σε στρατόπεδο κράτησης όπου ξεγυμνώνουν και ταπεινώνουν Παλαιστίνιους; 
Δραχμαντινετζάντ
Αυτοί οι φιλοισραηλινοί στο ΧΥΖcontagion που έχουν κάνει τη μεγάλη έρευνα για τη συμμετοχή Ελλήνων στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, θα κάνουν άραγε ανάλογη έρευνα για τη συμμετοχή Ελλήνων στη γενοκτονία στη Γάζα;

Παιδιά έχουν εντοπιστεί ανάμεσα σε ομήρους στο βίντεο, που μοιράστηκε με περηφάνια ένας δημοσιογράφος, ο οποίος συνόδευε τον ισραηλινό στρατό στη Γάζα.
Ο ίδιος φωτορεπόρτερ ανέβασε επίσης πλάνα από τις ισραηλινές δυνάμεις να μετατρέπουν ένα στάδιο στη Γάζα σε στρατόπεδο μαζικής κράτησης. Το βίντεο δείχνει την κράτηση εκατοντάδων αμάχων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, ηλικιωμένων και μωρών. Τα Ηνωμένα Έθνη και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιβεβαίωσαν ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποιούν επιτόπιες εκτελέσεις εναντίον αμάχων στη Γάζα αφού τους απομακρύνουν με τη βία από τα κέντρα εκτοπισμού και τους απογύμνωσαν.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το βίντεο - βόμβα το οποίο, όπως υποστηρίζουν οι Παλαιστίνιοι, δείχνει πλάνα από την εισβολή Ισραηλινών στρατιωτών σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Γάζα, όπου κρατούσαν ημίγυμνους αιχμαλώτους.

Όπως αναφέρει το δίκτυο QudsNews, ένας Ισραηλινός φωτορεπόρτερ που συνοδεύει τον ισραηλινό στρατό στη Γάζα, είναι αυτός που «ανέβασε» τα σχετικά πλάνα της κράτησης εκατοντάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Στο ξεκίνημα ωστόσο του βίντεο, υπάρχει ένα πλάνο το οποίο προκαλεί πολλές απορίες. Φαίνεται ένας στρατιώτης των ισραηλινών δυνάμεων που έχει στο κράνος του την… ελληνική σημαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: