Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ευχαριστίες
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Δελφών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας και Ιτέας, καθώς και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων - Κοινότητα Ανιχνευτών Άμφισσας, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους.
Επίσης ευχαριστούμε τους κ.κ Γαζή Γεώργιο για την σταθερή χορηγία τροφής (20 κιλά/μήνα), Μυταρά Βαγγέλη «Αρχέτυπο» (τροφές), Μαριάνθη Μπήλιου Τζαμτζή (τροφές), Amfissa press (εμβόλια), Αγροτικά Εφόδια Φωκίδας (ΑΓΡΕΦΩ) (τροφές), Πάλλα Δημήτριο (τροφές).
Ομοίως ευχαριστούμε όλους,
τους εθελοντές και τα μέλη μας που φροντίζουν αδέσποτα, συμμετέχουν με όποιο τρόπο μπορούν στις δράσεις μας, καθώς και όσους με προσωπική εργασία και πολύ κόπο διατηρούν τα προστατευόμενα ζώα μας σε καλό επίπεδο διαβίωσης (σίτιση, θεραπείες, εμβόλια κλπ).
Τέλος λόγω των ημερών να σας υπενθυμίσουμε ότι για ευνόητους λόγους, οι κροτίδες προκαλούν φοβερό σοκ στα σκυλιά, αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς από τις απρόβλεπτες και πανικόβλητες αντιδράσεις τους. Η κατοχή και η χρήση τους σύμφωνα με το νόμο «περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων κ.λπ.» αποτελεί ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται.
Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: