Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η ΈΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας  σας καλεί να συμμετάσχετε στη μονοήμερη εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στην Καστριώτισσα Φωκίδας.
 Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Δαμάστας και την Καστριώτισσα, σε υψόμετρο 1.230 μέτρα, το μεγαλύτερο υψόμετρο απ' όλα τα χωριά της Παρνασσίδος, ένα από τα ομορφότερα Ρουμελιώτικα τοπία με θέα τη Γκιόνα, τα Βαρδούσια και την Οίτη, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το ιδιαίτερης ομορφιάς τοπίο με τις αγριοτριανταφυλλιές, τα έλατα και τα πλατάνια.
Θα γευθούμε παραδοσιακά Ρουμελιώτικα εδέσματα και πίτες.
Θα  γλεντήσουμε όπως,
εμείς ξέρουμε στην καταπράσινη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού με τα υπέροχα πλατάνια και το ανακαινισμένο πέτρινο κτίριο του παλαιού σχολείου!
Ώρα αναχώρησης 7:30 έναντι 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας (Περισσός).
Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ.
Παράκληση προς όλους απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο να δηλωθούν άμεσα οι συμμετοχές καθότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα των αλλαγών στο πρόγραμμα της εκδρομής. 

Για δηλώσεις μπορείτε να καλείτε  την κα. Ελένη Τσιάμη 6979 622 862, την κα. Ευαγγελία Λιτοσελίτη 6978 216 548 και τον κ. Κων/νο Παπακωνσταντίνου 6945 833 832.

Δεν υπάρχουν σχόλια: