Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ-ΜΑΜΟΥΘ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΛΟΥ

Έγινε πρωτοσέλιδο στη γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα «TradeWinds»…
Το νέο επιχειρηματικό deal του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραγγελία στόλου, η οποία φτάνει τα 500.000.000 δολάρια, έγινε πρωτοσέλιδο στη γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα «TradeWinds», προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση.
Πρωτοσέλιδο στη διεθνή ναυτιλιακή εφημερίδα «TradeWinds» είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τίτλο «Marinakis makes giant order splash», που χαρακτηρίζει ως γιγαντιαία την παραγγελία νέου στόλου ύψους 500.000.000 δολαρίων,
στην οποία σύμφωνα με διεθνείς ναυτιλιακές πηγές έχει προχωρήσει ο Έλληνας εφοπλιστής και πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου.
Μάλιστα, η γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα, επικαλούμενη δικές της πληροφορίες, αναφέρει ότι η παραγγελία των μεταφορικών πλοίων έχει γίνει στη Ρουμανία (σ.σ. με ημερομηνία παράδοσης το 2015) και των τεσσάρων τάνκερ στην Κίνα!
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ιθύνοντες στο ναυπηγείο της Μανγκάλια στη Ρουμανία αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν στην εφημερίδα την πληροφορία για τη δεύτερη συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη συγκεκριμένη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη μετά το 2011. Αναφέρεται, πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα ότι έχει ήδη υπογραφεί επιστολή προθέσεων ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη ρουμανική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με την «TradeWinds», είναι δεδομένη η επιθυμία του Έλληνα εφοπλιστή να επεκτείνει το στόλο του με αυτήν τη νέα εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής αγορά.
Το δημοσίευμα υπογράφεται από τρεις ξένους δημοσιογράφους, ο πρώτος με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο δεύτερος το Όσλο και ο τρίτος την Αθήνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: