Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΜΗΛΕΙΑ: Ο ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!ΑΡΚΕΤ

Έγινε καρβουνιάρης, έδωσε τη μάχη με τους μεσάζοντες της ορεινής Ηλείας και βγήκε νικητής για ακόμα μία χρονιά...
Είναι νέος και αποφάσισε να μην πάει να ζητήσει μεροκάματο σε κάποια μεγαλούπολη. Η οικονομική κρίση τον προβλημάτισε αλλά δεν τον φόβισε. Βασικό του όπλο αντιμετώπισής της, έβαλε την όρεξή του για δουλειά. Αποφάσισε να ακολουθήσει το δύσκολο επάγγελμα του πατέρα του. Έγινε καρβουνιάρης.
Παράγει κάρβουνα αρίστης ποιότητας στο χωριό Κλεινδιά του πρώην Δήμου Ωλένης Ηλείας. Την παραγωγή του όμως,
την έπερναν αρχικά οι χονδρέμποροι σε τιμή κάτω απο την μισή απο αυτή που πωλούνται τα κάρβουνα στο Super Market. Του είπαν ότι τα εισαγόμενα είναι πολύ φθηνα.

Αποφάσισε να τα προσπαθίσει να τα πουλάει μόνος του. Πέρυσι έφερε τις τελευταίες ημέρες της Μεγάλης Βδομάδας, λίγη απο την παραγωγή του με το φορτηγάκι του στον Πύργο. Τα πωλούσε σε σακιά των 20 κιλών και τσάντες των 10 κιλών και τιμή ελαφρώς χαμηλότερη των Super Market.

Ξεπούλησε αμέσως λόγω και της καλής ποιότητας του προιόντος του. Φέτος ήλθε να πωλήσει στον Πύργο απο την αρχή της Μεγάλης Βδομάδας και με στόχο να πωλήσει μεγαλύτερη ποσότητα. Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, έβαλε πάλι χαμηλότερα την τιμή απο αυτή των Super Market. Όταν μάλιστα κάποιο Super Market έβαλε τιμή ίση με αυτή που αυτός πωλούσε, χαμήλωσε ακόμα περισσότερο την τιμή. Εγώ είμαι παραγωγός, αυτοί είναι με μεσάζοντες χονδρέμπορους έλεγε.

Τραγικό τέλος για 5χρονο αγοράκι από δάγκωμα σκύλου
Πένθιμο Πάσχα έμελλε να ζήσει η οικογένεια του άτυχου πεντάχρονου αγοριού από την Κύπρο, καθώς η επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, τους επεφύλασσε τραγικές εξελίξεις.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 13:30 το μεσημέρι ενώ ο άτυχος 5χρονος βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού όταν ο σκύλος ο οποίος δεν ήταν δεμένος του επιτέθηκε. Ο σκύλος κατάφερε να δαγκώσει το αγοράκι στο λαιμό τραυματίζοντάς το θανάσιμα στην καρωτίδα, που του στοίχισε με αυτό τον θλιβερό και ασύλληπτο τρόπο την ίδια του την ζωή.

Πανικόβλητοι ο πατέρας του αγοριού και ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφεραν τον μικρό Αίαντα αιμόφυρτο στο Ιατρικό Κέντρο στην Κοφίνου και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: