Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ

Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια
 επαέ μέσα, είπε ο παπάς!
Φαίνεται ότι ο καινούριος παπάς της ενορίας σε περιοχή του Ηρακλείου ήρθε για να αλλάξει όλες τις παλιές και κακές συνήθειες των κατοίκων. Πριν συνεχίσω όμως αξίζει νομίζω να αναφέρω ότι τον συγκεκριμένο ιερέα τον συμπαθούν τόσοι που αν τους μετρήσεις δεν θα χρειαστεί να σηκώσεις και το δεύτερο σου χέρι.
Ο παπάς λοιπόν, χθες βράδυ λίγο πριν ψάλει το Χριστός Ανέστη, είπε στο μικρόφωνο τα εξής λόγια: Θα παρακαλούσα τον ιδιοκτήτη του διπλανού σπιτιού να μην ανέβει ποτέ ξανά στην ταράτσα του σπιτιού του,
και να ρίξει πιστολίδια την ώρα της Ανάστασης του Κυρίου. Έχω κάνει υπομονή πολλές φορές και δεν κάλεσα την αστυνομία. Στο τέλος όμως δεν θα αντέξω και θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια επαέ μέσα.
Τα λόγια του έφεραν αντιδράσεις τόσο από τη νεολαία που ήταν στο προαύλιο της εκκλησίας όσο και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του διπλανού σπιτιού που του απάντησε με λόγια που δεν γράφονται!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΒΕ ! ΑΝΑΥΔΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ . ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΙΩΠΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Ν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ! ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ !!! ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ !!!