Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

«ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

Τα δημοσιεύματα που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να «προβληματίζεται» για τη συνοχή της κυβέρνησης εξαιτίας της «σύγκρουσης» στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Χαρακτηρίζουν τον πρώην πρωθυπουργό ως τον μοναδικό πραγματικό παράγοντα σταθερότητας για την χώρα και καλούν τους ερωτώντες να αναζητήσουν αλλού τις απαντήσεις.
Ειδικότερα, κατανοώντας τους όποιους προβληματισμούς, όπως λένε, στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, θεωρούν «αστείο» να ερωτάται για τέτοια θέματα ο πρώην πρωθυπουργός. «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μοναδικός πραγματικός παράγοντας σταθερότητας για την πορεία της χώρας», λένε,
συγκρίνοντάς τον ακόμα και με εκείνους που έχουν σήμερα την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας, αν αναλογιστεί κανείς τη στάση τους στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα. Σημειώνουν πως αυτή τότε δεν ήταν η «πρέπουσα», παρά το γεγονός ότι σήμερα «έχουν υιοθετήσει απολύτως τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, αν και με όρους σαφώς επαχθέστερους από αυτές της δικής του περιόδου».
Συνεχίζουν, δε, θυμίζοντας με νόημα ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτός που πάντα έβαζε μπροστά την χώρα, ακόμα και σε βάρος της δικής του πορείας». Έτσι, σε όσους σπεύδουν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, θέτοντας τέτοιου είδους ερωτήματα, τους καλούν να αναζητήσουν τις απαντήσεις τους αλλού…
matrix24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΕΒΛΕΠΕ ? ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ? ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ? ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ? ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ? ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ? ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ? ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ? ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΠΟΘΗΜΟΥΝ ? Η ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ??? ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ??? ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΣΕΠΗ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ??? ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ " Τ Ζ Ε Φ Ρ Ι " !!!