Σάββατο 18 Μαΐου 2013

FIX: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ BONUS ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ

Κι όμως,σε μια εποχή που η χρηματοοικονομική κρίση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με πρώτους τους εργαζόμενους να υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις και να οδηγούνται σε εργασιακή ανασφάλεια, υπάρχουν υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν.... παράδειγμα προς μίμηση. 
Κόντρα στο πνεύμα των καιρών, η διοίκηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, πετυχαίνοντας να αυξήσει το τζίρο της κατά 80%, μοιράζεται την επιτυχία με τους εργαζομένους της, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν μειώσεις στις αποδοχές τους αλλά,
έλαβαν και successbonusγια τη γενική θετική επίδοση της εταιρείας.
Επιπλέον, το 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημιούργησε 30 νέες θέσεις εργασίας ενώ εντός του 2013 η εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω το προσωπικό της, κατά 10%.
H FIX, μετρώντας 150 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα, συμπλήρωσε μόλις τρία χρόνια κάτω από την ομπρέλα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και επιβεβαιώνει την προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα αποσπώντας ένα μεγάλο μπράβο.
Επιτέλους μία καλή επιχειρηματική είδηση, που αφορά μάλιστα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εθνικά brands. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Ας ελπίσουμε το παράδειγμά της να μιμηθούν και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: