Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο OΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ... 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΡΩΣΟΣ...
Δύο χρόνια ζούσε στην Κρήτη ο 20χρονος Ολλανδός ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε 20 φορές με μαχαίρι ένα 12χρονο από τη Ρωσία, απλά και μόνο για να του κλέψει τον φορητό του υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.
Στο ξενοδοχείο Laguna Resort and Spa στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου έπιασε δουλειά μόλις την περασμένη Παρασκευή. Είχε προσληφθεί ως ανιματέρ μετά από πρόταση του επικεφαλής των ανιματέρ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,
ο Σράιβερ ήταν υπό δοκιμή όπως συμβαίνει συχνά σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ξενοδόχοι με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr έλεγαν ότι είναι συνήθης πρακτική να εργάζονται ανιματέρ για μια δοκιμαστική περίοδο 10-15 ημερών – συνήθως μέσω κάποιας εταιρίας  - και στη συνέχεια να προσλαμβάνονται αν η απόδοσή τους κρίνεται ικανοποιητική. Οι ίδιοι ξενοδόχοι έλεγαν ότι δεν ζητούνται περισσότερα στοιχεία από τους εργαζόμενους αφού θεωρείται επαρκής η εγγύηση της εταιρίας.

Σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τις διακοπές του στην Μεγαλόνησο ο Σράιβερ εμφανίζεται ανέμελος δίπλα σε πισίνα χωρίς τίποτα να δείχνει ότι πίσω από το χαμόγελό του κρυβόταν μια εγκληματική προσωπικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: