Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ… ΑΝΤΑΡΤΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα σκληρή αντιπαράθεση αναμένεται στη Βουλή για την τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που προβλέπει την κατάργηση ή συγχώνευση δημόσιων οργανισμών με προεδρικά διατάγματα η οποία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.
Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, την διαφοροποιήσεις του Ν. Κακλαμάνη και του Δ. Κυριαζίδη που ψήφισαν παρών στην τροπολογία για την ένταξη στην κινητικότητα και των εκπαιδευτικών που διαθέτουν μεταπτυχιακό, ήρθε η σειρά της Θ. Τζάκρη.
Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ ψήφισε «παρών» για τον συμψηφισμό των χρεών της ΕΥΔΑΠ και στην συνέχεια,
με γραπτή της ανακοίνωση εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του Α. Σαμαρά.
Στο Μαξίμου αλλά και στο ΠΑΣΟΚ σήμανε συναγερμός και στο τραπέζι έπεσε το θέμα της διαγραφής της Θ. Τζάκρη. Τελικά επικράτησαν ψυχραιμότερες φωνές και στο παρά πέντε γλίτωσε την απομάκρυνση από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αφού πρώτα εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία έριχνε σαφώς τους τόνους και ικανοποιούσε όλες τις πλευρές.
Η βουλευτής Πέλλας ενοχλήθηκε επειδή δεν της δόθηκε ο λόγος στη Βουλή καθώς το προεδρείο υποστήριξε ότι έπρεπε να ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία. Εκνευρισμένη η Θ. Τζάκρη αποχώρησε από την ολομέλεια.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο μόλις επιστρέφει στην αίθουσα κάθεται πίσω ακριβώς από τον Π. Κουκουλόπουλο και λίγο πριν ακουστεί το όνομά της στην ψηφοφορία αποχωρεί και πάλι γεγονός που προκάλεσε και εντύπωση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

Λίγα λεπτά αργότερα επιστρέφει και ανακοινώνει την απόφαση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: