Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ κ. ΛΕΛΑ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, η αντιδήμαρχος Δελφών στέλνει φιλάκια μέσω   Facebook, στο κάλεσμα της "χρυσής αυγής" για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν απόψε στον ιερό αρχαιολογικό χώρο των Δελφών που έχει προγραμματίσει η Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για την πανσέληνο του Αυγούστου.
Και ενώ όλοι έχουν καταδικάσει την ενέργεια αυτή της "χρυσής αυγής" και είναι σε επιφυλακή για την καπηλεία που θέλουν να κάνουν οι εν λόγο τραμπούκοι ναζί και για τυχόν επεισόδια, η αντιδήμαρχος στον κόσμο της, τους στέλνει φιλάκια και εμμέσως τους καλωσορίζει.
Εκτός αν τα κάνει αυτά συνειδητά,  γιατί νοιώθει πολιτική συγγένεια με το κόμμα των NAZI φασιστών με τους αγκυλωτούς σταυρούς.
Ντροπή 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη της …..
και να φανταστείτε ότι ήταν και υπάλληλος του μουσείου και άπρεπε να έχει παραπάνω ευαισθησία για τον Ιερό χώρο.
Αλλά θα μου πεις όταν είσαι φασίστας καταδότης τι περιμένεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που στέλνει το προσκλητήριο ο Νικος Σκορδας ειναι γιος της πρωην προϊσταμένης του μουσείου της Σκορδά
Φανταστειτε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο να τη χαίρεται ο κ. Φουσέκης!!!Την χουντική κ. Λέλα μαζί με το βαφτιστήρι της γιο της κ. Σκορδά μέλος της Χρυσής Αυγής!!!!
Ούς έθρεψε το μάνα...........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ????

Ανώνυμος είπε...

απογονοι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Μπακολουκά υπήρξε το φόβητρο του προσωπικού κατά την εποχή της χούντας!!!

τεχνοκράχτης είπε...

χιτες , ταγματασφαλιτες , κουκολοφοροι , προδοτες κλπ κλπ ψηφιστε ζωαρες μου για μια θεσουλα !!!

Ανώνυμος είπε...

H κυρία Λέλα ειναι μια γλυκιά και ησυχη γυναικα.Δεν εχει καμια πολιτικη σχεση με το κομμα της χρυσης αυγης.Το μηνυμα της ''φιλακια'' ηταν για το βαφτηστηρι της και οχι για την χρυση αυγη.Ελεος!Αφηστε την γυναικα στο εργο της και την ησυχια της.Και μην ξεχναμε οτι προκειται για αμισθη αντιδηαμρχος και ειναι ολη την ημερα στο γραφειο της με ενα γραφειο γεματα αρμοδιοτητες και με μια αγκαλια ανοιχτη για ολον τον κοσμο.!

Ανώνυμος είπε...

Τα φιλάκια στον χρυσαυγιτη βαφτιστικό της δεν βρήκε άλλο τρόπο να τα στείλει?
Το προσκλητήριο των ΝΑΖΙ περίμενε?
Απλώς είναι γνωστό ότι την εκφράζει η ακροδεξιά και νοσταλγούν……….

Ανώνυμος είπε...

ο βαφτιστικός έχει σβάστικα??

Ανώνυμος είπε...

υποκρινόμενη νομιμοφάνεια των «μαθημάτων Ιστορίας» από όσους καταπάτησαν την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Οικουμένης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΛΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ !!!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ !!!!!! ΑΠΛΟΙ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η γλυκιά Λέλα θέλησε να αμαυρώσει τον αρχαιολογικό χώρο αλλά δεν της βγήκε. Θα λογοδοτήσει στον Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική οικογένεια το κοζαρεϊκο, οι μισοί το παίζουν δεξίοι και οι υπόλοιποι κομουνίστες, βολεμένοι απο παντού,εισροή χρημάτων απο παντού!!!! Να τους χαίρεστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χρυσαυγιτες,κκεδες,πρωην και νυν προιστες,θα σας παρει τα βρακια ο Φουσεκης το Μαιο καλοι ραγιαδες του αφεντη των Δελφων!

Ανώνυμος είπε...

Η κυρά Λέλα των Δελφών πάντα ξύπνια... τώρα που ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή εγκατέλειψε την αγαπημένη της ΝΔ και βουρ για Μιχαλολιάκο. Και επειδή ξέρω ότι διαβάζει τα σχόλια, να κοιμάται ήσυχη για τους Δελφούς. Ακόμη και τα Ματ που έφερε έγιναν αρνάκια.Απόλλων Γάρ......

Ανώνυμος είπε...

Σκονη θα τον κανει ο Φουσεκης το Μιχαλολιακο στη Φωκιδα.Ενω ενωσε υποτακτικους απο κκε,συριζα μεχρι ΝΔ!Ας γραφουν οσο θελουνε σε σχολια, και τουαλετες.Την πλατη μας θα βλεπετε παλι!(και τους "χρυσαυγιτες" στο βρακι μας)

Ανώνυμος είπε...

Η άμισθη κυρία μπακολουκά να μας πει τους λόγους που παραιτήθηκε της αμοιβής της αντιδημάρχου ,μήπως γιατί λόγο του συμψηφισμού με την σύνταξη που παίρνει η φορολογία θα ήταν υψηλή και δε την συνέφερε???μήπως τα χρήματα θα ήταν λιγότερα από όσα παίρνει σύνταξη?? αν δεν είναι έτσι αντί να μας λέει λοιπόν ότι δεν πληρώνεται και να το διατυμπανίζει ας πάρει τα χρήματα της αντιδημάρχου και να τα δωρίζει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη!!!αυτά τα λίγα προς το παρών..!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κα ΛΕΛΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ?? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ??? ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΟΡΓΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ!!!!