Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ... ΠΙΤΣΑΡΙΑ!!!! ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ Η ΜΙΑ ΔΩΡΟ!

Απίστευτα περιστατικά καταγράφονται στην αγορά ακινήτων με ορισμένους κατασκευαστές ακινήτων στην προσπάθειά τους να «ξεφορτωθούν» τα απούλητα κτίρια, προχωρούν σε προσφορές που έχουμε συνηθίσει στις...πιτσαρίες. Στις τρεις μεζονέτες η μια δώρο!
Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι περιπτώσεις κατασκευαστών που διαφημίζουν την πώληση ακινήτων τους με σημαντικές εκπτώσεις ή ακόμα και δωρεάν, αν ο αγοραστής είναι πρόθυμος να αποκτήσει πακέτο δύο τρία διαμερίσματα ή μεζονέτες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ,
της «Καθημερινής της Κυριακής» κατασκευαστής συγκροτήματος μεζονετών προσφέρει τέσσερις μεζονέτες αντί 2 εκατ. ευρώ συνολικά, αντί για 2,4 εκατ. ευρώ που αποτιμώνται αν πωληθούν χωριστά. Επί της ουσίας, η έκπτωση αυτή αντιστοιχεί στο κόστος μιας εξ αυτών, όπερ σημαίνει «αγοράζεις τρία σπίτια και το τέταρτο δωρεάν».
Βέβαια, τα συγκεκριμένα παραδείγματα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, ωστόσο, μεσιτικά γραφεία αναφέρουν ότι κατά τους επόμενους μήνες είναι λίαν πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι εν λόγω περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: