Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ.. #ΚΟΤΖΙΑΣ

Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε η Ευρώπη θα γεμίσει παράνομους μετανάστες και τζιχαντιστές, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. [tanea.gr]
Η απίστευτη αυτή δήλωσή του έγινε πρώτο θέμα σε γερμανική και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα.

Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας, ο κ. Κοτζιάς, όπως ανέφερε ο Σκάϊ, προειδοποίησε ότι «θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι αποσταθεροποιημένα. Ουκρανία, Συρία, Ιράκ και Βόρεια Αφρική δημιουργούν ένα δρεπάνι»

Ο Νίκος Κοτζιάς, μάλιστα,
χαρακτήρισε «πολιτιστικό ρατσισμό» αυτό που κάνει η Ευρώπη στην Ελλάδα.

«Είναι αναγκαιότητα να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Είναι επίσης γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ ' αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη από τις πρώτες ημέρες. Το ότι έχει επιλεγεί αυτό να γίνει σιγά σιγά τι θα φέρει; Δεξιό εξτρεμισμός και χάος» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

Epikairo: Να τα λεγε αυτά ο Βελόπουλος στις μεταμεσονύκτιες εκπομπές του ή ο Λιακόπουλος στα συνωμοσιολογικά του κηρύγματα σε περιφερειακά κανάλια θα ήταν λογικότερο από τα να τα λέει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι με την τρικυμία που επικρατεί στο κρανίο του. Απειλεί μια ολόκληρη Ευρώπη με τους τζιχαντιστές και νομίζουμε ότι δεν αργεί η ώρα που θα ανακοινώσει ότι θα πατήσει το κόκκινο κουμπί καταστροφής του πλανήτη (είμαστε σίγουροι ότι πιστεύει στην ύπαρξή του) μόνο και μόνο για να πουλήσει τον οικείο σ' αυτόν εθνολαϊκισμό.

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτος ο τρόπος που πολιτεύεται ως ΥΠΕΞ, γυρνώντας ανά τον κόσμο και σκορπώντας τις δικές του θεωρίες, λες και ο ίδιος βρίσκεται σε ένα πάνελ βιβλιοπαρουσίασης ενός δικού του βιβλίου. Και οπωσδήποτε ο Κοτζιάς φαίνεται ότι είναι μια προσωπικότητα που αντιμετωπίζει συχνά τους δαίμονές της, όπως φάνηκε και στη συνέντευξη που έδωσε τις προάλλες στη Σοφία Παπαϊώαννου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε μια διεθνή διπλωματική σκακιέρα που κινείται γύρω από την δική του εξολόθρευση.


Όταν κάποτε λήξει η θητεία του Κοτζιά στο ΥΠΕΞ (και ελπίζουμε να μην απέχουμε πολύ απ' αυτό), ένας καλός τίτλος για το βιβλίο που θα περιγράφει τα έργα και τις ημέρες του θα ήταν "Το ημερολόγιο ενός τρελού"

Δεν υπάρχουν σχόλια: