Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

H 56ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

O ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 16 ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ
Της παραδόθηκε στα 16 του, όταν ήταν μαθητής της σε καθολικό λύκειο Ιησουιτών της επαρχίας. Εκείνος 16 κι εκείνη 36.
Ο υπουργός Οικονομίας Εμάνουελ Μακρόν αποτελεί φαντασίωση για τις Γαλλίδες, όμως αυτός έχει μάτια μόνο για μια που δεν είναι η οικονομία!
Πρόκειται για την 56 χρονη σύζυγο του, η οποία θα μπορούσε να είναι μαμά του,  ενδεχομένως και γιαγιά του καθώς τους χωρίζουν 20 ολόκληρα χρόνια!
Ετσι μετά τον Ολάντ και τις γυναίκες του,  το ζεύγος Μακρόν έχει την «τιμητική του» στα gossip περιοδικά τα οποία διψούν για την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω απο την ιστορία τους,  που θυμίζει ολίγον Ρωμαίο και Ιουλιέτα σε "προχωρημένη" έκδοση.
Το περιοδικό VSD μάλιστα αυτής της εβδομάδας,
κατάφερε να φωτογραφήσει την ακριβοθώρητη κυρία Μακρόν να περπατά χέρι χέρι με τον καλό της σε πολυσύχναστη γειτονιά του Παρισιού.
Η βόλτα τους δεν έμεινε ασχολίαστη στα κοινωνικά δίκτυα. Κάποιοι έγραψαν πως «παρά την ξανθιά βαφή στα μαλλιά, το μπότοξ στο πρόσωπο, τα μοντέρνα μαύρα γυαλιά, την σιλικόνη στο στήθος και την καυτή μίνι φούστα, τα χρόνια της αλλά και τα χρόνια τα οποία τους χωρίζουν απλά δεν κρύβονται! »
Για την ιστορία, ο έρωτας του Εμάνουελ Μακρόν για την σύζυγο του πέρασε απο 40 κύματα.
Εκείνος ήταν 16 ετών και εξαιρετικός μαθητής σε καθολικό λύκειο Ιησουιτών της  επαρχίας. Εκείνη καθηγήτρια του στα γαλλικά και την θεατρολογία. Οταν γνωρίστηκαν  η Brigitte Trogneux ήταν 36 ετών,  παντρεμένη με γιατρό και μητέρα τριών παιδιών. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Εκείνος της έγραφε  φλογερά ποιήματα και τρυφερά  λογοτεχνικά κείμενα. Εκείνη τα διάβαζε σε όλο τον κόσμο.
Μέσα στην απόγνωση τους, οι γονείς του Εμάνουελ Μακρόν για να το αποτραβήξουν απο τα δίχτυα της «μεγαλοκοπέλας» και πρώτης του αγάπης,  τον έστειλαν να τελειώσει την Τρίτη λυκείου σε γνωστό σχολείο του Παρισιού. Μάταια όμως.
Ο απαγορευμένος έρωτας τους, που χρόνια δεν κοιτά,  φούντωσε περισσότερο.
Ετσι,  παρά το γεγονός ότι η
Brigitte έγινε και γιαγιά απο τα παιδιά της απο τον πρώτο της άνδρα, ο κατά 20 χρόνια νεότερος της Εμανουέλ Μακρόν την παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο το2007.
 
Του Gustave Rey

Δεν υπάρχουν σχόλια: