Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα Τετάρτη στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκληση», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε: « Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου που παρέμεναν κλειστές επί Αντώνη Σαμαρά, ανοίγουν με Αλέξη Τσίπρα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, μακριά και πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις» [enikos]...
ΣΧΟΛΙΟ: Aπίστευτα πολιτικά παιχνίδια διαδραματίζονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Σε χθεσινή του δήλωση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε αριστερός και χαρακτήρισε τον Τσίπρα «γάτα» [εδώ]. Την επόμενη μέρα ο Τσίπρας κάλεσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου! 

Και βέβαια, μένει να αναρωτιέται ο έντιμος αριστερός, ο οποίος έχει καταπιεί τον συρφετό των Καμμένων και τον απίθανο Προκόπη Παυλόπουλο, τι στο καλό ψήφισε όταν η «για πρώτη φορά αριστερά» απλώνει δίχτυ συνεργασίας ακόμη και στον Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Μακάρι να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά φαίνεται ότι ο μόνος που έμεινε ξεκρέμαστος, πλέον, σύντροφοι, είναι ο Στυλιανός Παττακός


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ