Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΚΗ-ΤΕΡΕΝΣ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ!

Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. 
Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συναντάται με υφυπουργό και να έχουν διάλογο μπροστά στις κάμερες.
Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες, δεν μπορεί να υπάρχουν» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος,  στο Προεδρικό Μέγαρο, τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Επικαλούμενος δε, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τόνισε ότι «η μεγάλη του παρακαταθήκη, ιδίως μετά το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι ότι όλα τα μεγάλα και σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί. 
Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν».
Ο υφυπουργός Επικρατείας -αφού επισήμανε ότι,
έχει να περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή- εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι «σας έχουμε σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια δύσκολη εποχή, που πρέπει όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και πρόσθεσε: «Και από την δική μας πλευρά, και με επικεφαλής, όπως ξέρετε, τον Πάνο Καμμένο, είμαστε σε μια κυβέρνηση, η οποία-τουλάχιστον- πορεύεται περήφανα, διαπραγματεύεται περήφανα και νομίζω ότι θα εκπληρώσουμε μέσα σε βάθος τετραετίας αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».

Καταλήγοντας, ο κ. Κουίκ σημείωσε: «Και η συνέντευξη του πρωθυπουργού, του κ. Τσίπρα, προχθές, ήταν σημαδιακή για το πώς πορευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: