Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Απίστευτη κομπίνα σκαρφίστηκαν τα μέλη μιας οικογένειας για να εισπράξουν αποζημίωση από μια ασφαλιστική εταιρεία στην Πάτρα για ένα αυτοκίνητο… «φάντασμα»! 
Η απάτη αποκαλύφθηκε μετά από περισσότερο από δυο χρόνια, χάρη σε έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών.
Τον Δεκέμβριο του 2012, ένας 68χρονος δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου του στην Ασφάλεια του Ιλίου Αττικής και εισέπραξε 12.000 ευρώ ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Στην πραγματικότητα, παρέδωσε το αυτοκίνητο στον 43χρονο ανιψιό του ο οποίος το κυκλοφορούσε με πλαστογραφημένα όλα τα στοιχεία κυκλοφορίας του! Ο 43χρονος τα είχε αντικαταστήσει με αυτά άλλου οχήματος ίδιας μάρκας,
το οποίο είχε αγοράσει μεταχειρισμένο ένα ζευγάρι συγγενών του ηλικίας 58 και 50 χρόνων και τού παρέδωσαν το μεταλλικό τμήμα με τον αριθμό πλαισίου και τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τα χρησιμοποιήσει!

Το αυτοκίνητο του 68χρονου, οι πινακίδες κυκλοφορίας και το μεταλλικό τμήμα του πλαισίου του αυτοκινήτου του 58χρονου και της 50χρονης κατασχέθηκαν και σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδορκία και απάτη σχετική με τις ασφάλειες που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: