Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Οικογενειακά θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να επιλέγουν τους τόπους από τους οποίους κατάγονται.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, θα γιορτάσει την Ανάσταση ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ενδέχεται την Κυριακή του Πάσχα να μεταβεί στην Αίγινα.
O πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου  όπως και πέρυσι το Πάσχα, βρίσκεται στο Ηράκλειο. Παρακολούθησε την ακολουθία του Επιτάφιου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, κοντά στο Ενετικό Λιμάνι, με την σύζυγό του και την κόρη του Μαργαρίτα.
Μάλιστα η Άντα Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, έψαλε και τα εγκώμια.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Ναύπλιο,
που είναι ο τόπος καταγωγής της συζύγου του, Γεωργίας.
Στην πρωτεύουσα θα παραμείνει φέτος ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας,
θα μεταβεί στον τόπο καταγωγής του, τη Λαμία, ενώ ενδέχεται να επισκεφθεί και τη Λιβαδειά.
Στο Πάρκο Στρατού στο Γουδί, όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για ανέργους, θα γιορτάσει το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Στη Θεσσαλονίκη τέλος, θα περάσει το Πάσχα ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος βρίσκεται ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη στη συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: