Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Κυβέρνηση: «Μακεδονική» κρίση… τέλος
Με μία… θεαματική πολιτική κυβίστηση, ο Πάνος Καμμένος έδωσε χθες τέλος στην «μακεδονική» κρίση που είχε ενσκήψει στην κυβέρνηση, μετά το «σαρδάμ» του Γιάννη Μουζάλα που είχε αποκαλέσει την πΓΔΜ ως «Μακεδονία».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε, με την στάση του, πλήρως τις πληροφορίες που ήθελαν την κυβέρνηση να αξιοποιεί την χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση προκειμένου να πραγματοποιήσει «φυγή προς τα εμπρός». Μάλιστα, οι εξελίξεις κινήθηκαν γρηγορότερα του αναμενομένου, καθώς ενώ υποτίθεται πως σήμερα ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας θα είχαν ραντεβού προκειμένου να δώσουν τέλος στο «θέμα Μουζάλα»,
ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φρόντισε να κλείσει μόνος του από χθες τη σχετική συζήτηση.
«Λεκτικό ατόπημα»
Καίτοι, λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος καθ’ όλη την περασμένη εβδομάδα επέμενε στην αξίωσή του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας, χθες άλλαξε στάση. Χαρακτήρισε την στάση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής «λεκτικό ατόπημα», διευκρίνισε ότι «θα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους» και απέφυγε να ζητήσει την παραίτησή του. Βεβαίως, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέμεινε στην άρση της εμπιστοσύνης του προς τον κ. Μουζάλα και επανέλαβε την «πρόκλησή» του προς την ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Αν έχετε τη δύναμη, να καταθέσετε πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Μουζάλα και τότε θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά και, επιχειρώντας να περάσει στην αντεπίθεση, υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι και ο πρώην συνεργάτης του, Νίκος Γεωργιάδης, που παραλίγο να βρεθεί επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, είχε χαρακτηρίσει το Μακεδονικό ως «μπούρδα».

Σε κάθε περίπτωση, αν προέκυψε κάτι από την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, είναι πως τα όποια ρήγματα στην συνοχή της κυβέρνησης επανασυγκολλήθηκαν, η «μακεδονική» κρίση τελείωσε και ο Πάνος Καμμένος ανανέωσε τη «σύμβαση» με
τον Αλέξη Τσίπρα για την συγκρότηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ψυχοπαθολογική ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ του Τσίπρα (και του στενού διακομματικού περίγυρού του) , ΔΕΝ έχει προηγούμενο στην Ελληνική Πολιτική Ιστορία και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ από όσα Εθνικά Εγκλήματα είναι ικανός να διαπράξει .
Το 1ο 6μηνο 2015 , επιχείρησε (ως άλλοθι αριστερόστροφης προσπαθείας) να συνδυάσει Εφηβογενή Ιδεοληψία με ΛΑΦΥΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
ΟΤΑΝ χτύπησε ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ στον ΤΟΙΧΟ (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ-ΑΓΟΡΕΣ-Κυρίαρχο Παγκόσμιο Οικονομικο-Γεωπολιτικό status) TOTE παραδόθηκε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ το : «ο σώζων την Εξουσία του σωθήτω» .
Χρονικά ΑΥΤΟ συνέβη , όταν αποφάσισε το Δημοψήφισμα-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΑΖΩΝ , ως μεταιχμιακό εμβρυουλκό (υποκριτικά Λαο-νομιμοποιητικό) μέσο της μετάβασης-μετάλλαξης ΤΟΥ σε Εργολάβο Έργων Πολιτικής Διακυβέρνησης, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ , ΙΚΑΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ κάθε Παραγγελλόμενης από τους «Χρηματοδότες-Επενδυτές» Πολιτικής . Ο αρχικά μεθοδευμένος (αλλά καλά καμουφλαρισμένος) στόχος του ΟΧΙ , μετετράπη ανερυθρίαστα σε 2-3 ώρες σε Τσιπρο-Υπαρξιακό (πολιτικά-ποινικά-σωματικής ακεραιότητας) ΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ , ΑΡΚΕΙ να σώσει ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ σαρκίο . Αν στην Γερμανία κυριαρχήσουν Νεοναζί , ΠΡΟΘΥΜΟΤΑΤΑ θα ταυτιστεί μαζί τους ΑΝ ΑΥΤΟ του εξασφαλίζει μακροημέρευση-ΑΣΥΛΊΑ στην Εξουσία . Και ΑΝ του ζητήσουν να πολυβολεί τις βάρκες ως προϋπόθεση διατήρησης του στην εξουσία , ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ενδοιασμούς .
Η παράδοση Ανατολικού Αιγαίου στην Τουρκία και η εθελοντική-πρόθυμη-συνειδητή-μεθοδευμένη μετατροπή της Χώρας σε ΜΟΝΙΜΟ καταυλισμό- προθάλαμο-προκεχωρημένο Βορειοευρωπαικό «ΟΑΕΔ» εξαθλιωμένου εργατικού πληθυσμού , είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ για το ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ του ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ .
Στο Μαξίμου Α.Ε πια , απλά ΘΑ αναλαμβάνουν – υιοθετούν-αποδέχονται κυλιόμενες κατά το δοκούν Πολιτικές , τις οποίες εργολαβικά ΘΑ προσπαθούν να φέρουν εις πέρας, ως Κερδοσκοπική Απολιτίκ (φυσικά), αλλά Πολιτικοφανής Ανώνυμη Εταιρεία , που αναλαμβάνει Έργα Πολιτικής Διακυβέρνησης αποσαθρωμένων-εκμαυλισμένων ομάδων τριτοκοσμικών πληθυσμών .