Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

Είναι ηλίου φαεινότερο πως κλιμακώνεται η κατάρρευση του μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύεται στα εξ ων συνετέθη η δημοσκοπική (και όχι μόνο) εικόνα του Τσίπρα, ο οποίοςμπορεί να κυκλοφορεί χωρίς… παρατράγουδα μόνο στο χωριό του στην Άρτα.
Βράζει η κοινωνία από την λεηλασία που επέβαλαν στα μεσαία νοικοκυριά Τσίπρας και Καμμένος, απίστευτη είναι όμως και η οργή για την πολιτική εξαπάτηση από μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες.
ΕΝΦΙΑ, ΕΚΑΣ, τσεκούρι στις συντάξεις, επαίσχυντη έως παρανοϊκή φορολογία ενός κράτους – νταβατζή, για να «βολευτούν» στο Δημόσιο συμμορίες αργόσχολων τεμπέληδων της Κουμουνδούρου, είναι μόνο μερικά από τα «επιτεύγματα» της χειρότερης και πιο επικίνδυνης για την Δημοκρατία κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και ο Καμμένος έχουν απωλέσει οριστικά και αμετάκλητα την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας  των πολιτών,
που τους θεωρεί θρασύδειλους πολιτικούς ψεύτες,  χυδαίους  απατεώνες, αρρωστημένους εξουσιομανείς που είχαν ως μόνο στόχο την καρέκλα. 
Μπροστά λοιπόν στην εικόνα αυτή της απόλυτης διάλυσης του κυβερνητικού συστήματος εξουσίας, και επειδή η «καραμέλα» του… πολέμου κατά της Διαπλοκής δεν πείθει πλέον ούτε τους Ταλιμπάν της Κουμουνδούρου , ο ΣΥΡΙΖΑ και τα εξαπτέρυγα του παίζουν τα ρέστα τους.
Που δεν είναι άλλα από τα σενάρια διάσπασης της ΝΔ.
Μια «βόλτα» στα Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και μη, που ελέγχει το σύστημα της Κουμουνδούρου αρκεί για να πειστείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνο έναν πολιτικό στόχο:
Όχι μόνο να αναδείξει τις όποιες ιδεολογικές αλλά και προσωπικές διαφωνίες υπάρχουν στο εσωτερικό ενός μεγάλου πολυσυλλεκτικού κόμματος όπως είναι η ΝΔ, αλλά και να προβοκάρει τις σχέσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών τη Φιλελεύθερης Παράταξης.
Πάντα σε τέτοιες αποστολές χρειάζονται και οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από στελέχη που αυτοπροσδιορίζονται ως εκφραστές της «σιωπηλής» πλευράς  στο εσωτερικό της ΝΔ.  Ηλίθιοι, στημένοι, ακόμη δεν είμαστε βέβαιοι για αυτό…
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» (ή απογευματινής «Αυγής»)  επιβεβαιώνει απόλυτα τον πολιτικό πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στα σημάδια της ολοκληρωτικής κατάρρευσης του μορφώματος του Τσίπρα του Παππά και της παρέας τους.
Αλλά και την απέλπιδα προσπάθεια τους να επενδύσουν σε πιθανά διαλυτικά φαινόμενα στο εσωτερικό της ΝΔ.
Γι αυτό και η ευθύνη προσωπικά του Κώστα Καραμανλή, να κόψει μαχαίρι όλες αυτές τις φήμες που διακινούνται στο παρασκήνιο περί της εμπλοκής του σε «ανώμαλους» πολιτικά σχεδιασμούς, είναι πλέον μονόδρομος.
Ο Κώστας Καραμανλής, οφείλει να ξεκαθαρίσει ΔΗΜΟΣΙΑ με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει καμιά σχέση και ότι δεν τον εκφράζουν οι γελοίες απόψεις, διάφορων «γαλάζιων» κουτσαβάκηδων  που αυτοπροσδιορίζονται ως το «περιβάλλον» του.
Ο πρώην πρωθυπουργός το οφείλει αυτό κυρίως, απέναντι στην Ελληνική κοινωνία που αναζητά εναγωνίως τον τρόπο για να ξεφορτωθεί  αυτό το χυδαίο, Αντιδημοκρατικό μόρφωμα που κυβερνά το τόπο.
Αλλά ο Κώστας Καραμανλής το οφείλει, απέναντι και στην τεράστια πολιτική ιστορία της οικογένειας του.
Όσο συνεχίζει να σιωπά, όλο και μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας θα αναρωτιέται εάν τελικά βάζει (στα αλήθεια) «πλάτη» στον Τσίπρα…   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας, ο Καμένος και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν σώζονται με τίποτα. Ακόμα και οι Πασοκοι, που βαπτίστηκαν ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν το πλιάτσικο στο Κράτος, τους εγκαταλείπουν. Σε λίγο δεν θα ΄βρίσκεται άνθρωπος να λέει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ΖΟΜΠΙ των ρουφιάνων της Δεξιάς θα σώσουν την Ελλάδα;
Μειμαράκης: απόγονος ταγματασφαλίτη/Καραμανλής: απόγονος συνεργάτη των SS/ Μητσοτάκης; απόγονος αποστάτη βρυκόλακα, Παπαδογκονας, Ραλλης, Εβερτ,Τσολακογλου,και χιλιάδες ταγματασφαλιτες,ρουφιάνοι,κουκουλοφοροι χουντικοι δεξιοί.
Η ιστορία δεν παραγράφεται