Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ)

Η στιγμή κατά την οποία ο οδηγός του αυτοκινήτου που εσκεμμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, παρέσυρε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς και 20 τραυματίες, κατεγράφη σε βίντεο.
Όπως φαίνεται στα βίντεο, το αυτοκίνητο κινούνταν παράξενα πριν από το δυστύχημα, που έγινε στη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, την ώρα που ο αριθμός των πεζών αυξάνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στη διάσημη οδό Bourke Street.
Σύμφωνα με την αστυνομία,
ο άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του, πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη.
Το περιστατικό δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο οδηγός που έχει συλληφθεί είναι ελληνικής καταγωγής. Την είδηση δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα η αστυνομία.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και ότι η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι συνδέεται με ένα περιστατικό μαχαιρώματος σε σταθμό του μετρό στα νότια προάστια της Μελβούρνης που είχε σημειωθεί κάποια ώρα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: