Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την αντίδραση ομάδας είκοσι περίπου αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν στην Γαλλίας – Κοραή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, τ με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.
Η συνέντευξη σταμάτησε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.
O αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές, ενώ συντόνιζε την επιχείρηση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση, είδε έκπληκτος την ομάδα των Χρυσαυγιτών να βγαίνει από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού επί της οδού Κοραή, να είναι εξοπλισμένοι με κράνοι και ρόπαλα, σαν έτοιμοι για μάχη σώμα με σώμα, κάτι που ευτυχώς αποφεύχθηκε.
O ίδιος διέταξε τους Βουλευτές της ΧΑ μετά των συνοδών τους να φύγουν, έτσι επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν στις 4.15 περίπου το απόγευμα,

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί αύριο την Λάρισα, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης, όμως σε ανακοίνωση του ο δήμος Λαρισαίων χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα.
«Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: