Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι προκλητικές, απαράδεκτες και σε ένα βαθμό σεξιστικές δηλώσεις του Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ότι δηλαδή οι κάτοικοι των κρατών του Νότου έφαγαν τα λεφτά τους σε ποτά και γυναίκες, ο εκπρόσωπος του προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμάζευτα.
«Ο κ. Ντάισελμπλουμ δεν αναφέρθηκε σε καμιά χώρα  και σε καμιά ομάδα χωρών κατά την συνέντευξη του. Το μήνυμα του αφορούσε όλες τις χώρες της ευρωζώνης και η αλληλεγγύη συνοδεύεται από υποχρεώσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Τον καταιγισμό αντιδράσεων που υπήρξαν μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του πρόεδρου του Eurogroup τις παρακολουθούμε στα βίντεο που παραθέτουμε.
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος –με το πλαστό πτυχίο που παρουσίαζε στο βιογραφικό του και την αποδοκιμασία που εισέπραξε από το εκλογικό σώμα της χώρας του στις τελευταίες εκλογές- προφανώς άκομψα εκδήλωσε μια άποψη που θέλει να προβάλλει η παγκόσμια οικονομική ελίτ και το πολιτικό υπηρετικό της προσωπικό.

Να ενοχοποιήσει δηλαδή τα ίδια τα θύματα της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης.
Στην πατρίδα μας κάτι παρόμοιες απόψεις, ακούσαμε από τον Πάγκαλο, ενώ χρήστης του twitter μας θυμίζει με ηχητικό (το οποίο προσαρμόσαμε στο παρακάτω βίντεο) ότι ο πρώτος διδάξας στην χώρα μας ότι «υπήρξε μια ολόκληρη γενιά που βρισκόταν στην καλοπέραση με μπουζούκια πούρα, ουίσκια και πουτάνες» ήταν το τσιράκι του Αλαφούζου, ο δημοσιοκάφρος  Πορτοσάλτε.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κάνουν οι σοσιαλιστές.