Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ: ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΝΙΚ. ΓΛΥΜΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣ"

Στην Ανθούλα Νικ. Γλυμή το βραβείο "Γεώργιος Χατζής"
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής».
Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής» απονεμηθεί στην Ανθούλα Νικ. Γλυμή, η οποία είχε τα περισσότερα μόρια,
 από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 16754 για το επιστημονικό πεδίο "Επιστήμες Υγείας και Ζωής". Η Ανθούλα πέτυχε στο τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κόρη του Νίκου Ηλ. Γλυμή. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ιτέας.
Πρώτος επιλαχών είναι ο Δημήτριος Κων. Παπακωνσταντίνου με σύνολο μορίων 16074 για το ίδιο επιστημονικό πεδίο. Ο Δημήτρης πέτυχε στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι εγγονός της Γεωργίας Αγγελή-Λαζογεώργου από την κόρη της Ιωάννα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα.
Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής» έχει θεσπιστεί από το Νίκο και τη Σωσώ Κυριακού στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800€. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο, στην Αγία Ευθυμία και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: