Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…

Επίθεση από ΤΑ ΝΕΑ: Ο Καραμανλής εχει κερδίσει επαξίως τον τίτλο του πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης…
Το άρθρο υπογράφει ο Μιχάλης Μητσος («Αγιογραφίες): «Επί της θητείας του το χρέος και τα ελλείμματα εκτινάχθηκαν, η Αθήνα κάηκε, ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παρέλυσε και οι προσλήψεις στο Δημόσιο, έφτασαν σε ύψος – ρεκόρ. Ολα αυτά θα…ηταν αρκετά για να ρίξουν την κυβέρνηση του: Το τελειωτικό χτύπημα όμως, δόθηκε από ένα σκάνδαλο για το οποίο ίσως να μην αποδοθεί δικαιοσύνη ποτέ».
Λίγο νωρίτερα ο αρθρογράφος ανέφερε, πως, «δικαιολογημένα οι μοναχοί φώναζαν εν χορώ «Χριστός ανέστη», κι αποθέωναν τον ηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος με την σειρά του, ευχαριστούσε, ως όφειλε τον Θεό και την Παναγία.
«Αλλά ο Κώστας Καραμανλής και τα έντυπα που τον υποστηρίζουν, γιατί ακριβώς πανηγυρίζουν; Και η Νέα Δημοκρατία σε τι ακριβώς δικαιώθηκε;».
Ο Μιχάλης Μητσος λέει κι άλλα για τον Καραμανλή: «Η θητεία του ήταν θλιβερή, αλλά αυτός απλώς προέδρευε. Εξού και η μετέπειτα σιωπή του: Πως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, ρίχνει μια δήλωση για «ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα». Fair Enough:.
Kαι συμπληρώνει: «Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να μας απειλεί με επιστροφή σε περίπτωση «νέων δεδομένων», ή «καταστάσεων έκτακτης ανάγκης» υπάρχει τεράστια απόσταση…»
nonews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι αποτυχημένος ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης τι είναι; Θα μας τρελάνετε.