Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ!

Θυμόμαστε όλοι όταν δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση "Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!¨
Φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.
Ποια ήταν η απάντησε του ΓΕΣ;
"πρόκειται για οχήματα που έχουν αποσυρθεί πολλά χρόνια από το στρατό και βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους, σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ως εκθέματα".
Σύμφωνα με το ΓΕΣ το οποίο θα πρέπει να λάβει πάρα πολύ σοβαρά το θέμα ΧΑ στις ΕΔ:
Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο “Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής”, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
- Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν, οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηρας εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.
- Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.

Μας λέει όμως την αλήθεια το ΓΕΣ και ο Υπουργός Άμυνας;
Όλοι αυτοί οι φασίστες και οι επικίνδυνοι εθνικιστές δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνικό Στρατό;
Ή μήπως είναι οργανικά ενταγμένοι στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Εθνοφύλακες και Λέσχες Εφέδρων;
Και μάλιστα συμμετέχουν σε στρατιωτικές παρελάσεις όπως φέτος στην 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με οπλικά συστήματα που έχουν αποσυρθεί όπως μας λέει η ανακοίνωση του ΓΕΣ;
Τι απαντά το ΓΕΣ, το ΥΠΕΘΑ για το παρακάτω βίντεο;

Ήταν αναμενόμενο....
Όταν η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας τον Καμμένου-Βίτσα κάνει εθνικιστικές φιέστες στα νησιά με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής!
Επαναλαμβάνουμε:
Όταν συγκαλύπτει και αφήνει συνειδητά ΑΤΙΜΩΤΗΤΗ τη δράση των φασιστών στις μονάδες οι ΝΑΖΙ και τους επιτρέπει να φωνάζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ τα ρατσιστικά-φασιστικά συνθήματα τους στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Ε, ήταν αναμενόμενο -με μια ακραία αλλά εκ του ασφαλούς κίνηση- οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής να προσπαθήσουν να ταυτιστούν με τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Είναι φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες των ΑΛΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, εχθρών της λαικής αντίστασης στον Κατακτητή.
Είναι φωτογραφίες που μας θυμίζουν τη φιλοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, κυβέρνηση που θεωρεί πρότυπο τους Τσίπρα-Καμμένο στην εφαρμογή των Μνημονίων, η οποία διώκει κάθε εθνική-θρησκευτική διαφοροποίηση και εργατική διεκδίκηση.

Φυσικά το ΓΕΣ και ο Καμμένος δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε.
Ή μάλλον κάνουν πολλά:
Καταρχήν ενσωματώνουν οργανικά τους Φασίστες, τους Εθνικιστές και τους επικίνδυνους μιλιταριστές στον Στρατό ως Λέσχες Εφέδρων και ονομάζοντας το 2017 ως έτος ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ!
Δεύτερον, αυτοί τη δύναμη τους και την εθνικιστική τους εκδίκηση την δείχνουν ΜΟΝΟ στους 18χρονους φαντάρους Αλβανικής καταγωγής!

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος απέναντι στους ΝΑΖΙ το παίζει ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ...
Και φυσικά συνυπεύθυνοι είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που έχουν καταντήσει ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του Καμμένου!

Ο αγώνας ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και το Φασισμό, ενάντια στον Καμμένο και το Μιχαλολιάκο ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια: