Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ!

Σας φαίνεται απίστευτο; Κι όμως από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα, πια, τα περιμένουμε.
Το Υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε ως κέντρο δια βίου μάθησης εργαστήριο σπουδών αστρολογίας και έγινε γνωστό καθώς το ίδιο το εργαστήριο έσπευσε αμέσως να το ανακοινώσει στο facebook, τονίζοντας ότι είναι «Το είναι το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα το οποίο πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας!»,


Στην απόφαση ΔΑ/4205 με ημερομηνία 8/2/2017 του Υπουργείου Παιδείας στη Διαύγεια, φαίνεται έχει δοθεί πράγματι άδεια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η ΙΚΕ με επωνυμία «Εναλλακτική Παιδεία» και διεύθυνση Σάμου 4-6 Μεταξουργείο (ίδια με τη διεύθυνση της Αστροπαιδείας) έχει λάβει άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, επιπέδου 1.
Στο site της Αστροπαιδείας, αναφέρεται ότι είναι το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα.
Σκοπό της, όπως λέει, έχει να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αστρολογίας με προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.
«Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της Αστρολογίας στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί» τονίζεται σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: